Audi occasions uit Duitsland

Audi introduceert nu Audi Approved Import, Hiermee wordt het aanbod van betrouwbare, jong-gebruikte modellen rechtstreeks uitgebreid vanuit de Duitse fabriek van Audi AG. Met een maximumleeftijd van drie jaar en niet meer dan 25.000 gereden kilometers, biedt Audi een bijzonder podium voor deze rijk uitgeruste occasion-modellen. Naast ons eigen aanbod jong-gebruikte Audi modellen, is het bij Huiskes-Kokkeler nu tevens mogelijk om Audi Approved Import-occasions aan te schaffen, welke te vinden zijn op de website van Audi. Op elke om Audi Approved Import-occasion zit standaard garantie en Audi Selectie :plus zekerheid van Huiskes-Kokkeler. Met dit nieuwe label kunt u ook nog genieten van extra voordelen.

audiapprovedimport1

Bijzonder concept

Met Audi Approved Import worden voor Nederlandse klanten de deuren geopend naar het premium aanbod van Audi AG in Duitsland. Op dit platform zijn Audi-modellen te vinden met een maximale leeftijd van drie jaar en die een rijafstand hebben afgelegd tot 25.000 kilometer. Deze voertuigen, oorspronkelijk gebruikt door Audi AG personeel, bieden unieke specificaties vergeleken met de Nederlandse varianten. Voor ondernemers is het vooral extra prettig dat de BTW aftrekbaar is voor alle Audi Approved Import-occasions.

audiapprovedimport3

Alle voordelen van Audi Selectie :plus

Alle Audi modellen die via het Audi Approved Import-programma verkrijgbaar zijn, hebben een gedocumenteerde onderhoudshistorie. Deze auto's worden in Nederland geleverd met het Audi Selectie :plus-keurmerk, wat onder andere tot vijf jaar garantie (tot 100.000 km) en gratis pechhulp omvat, zodat u een zorgeloze rijervaring tegemoet kunt zien. Dit maakt een Audi Approved Import-occasion net zo verzekerd voelt als een gloednieuwe Audi.

Reserveer eenvoudig bij Huiskes-Kokkeler

Ontdek het exclusieve aanbod van Audi Approved Import op Audi.nl. Kies uw droom Audi uit en reserveer deze Audi bij Huiskes-Kokkeler in Doetinchem of Hengelo. Wij regelen verder het gehele bestelling proces: van import en keuring tot BPM-aangifte, tenaamstelling, rijklaar maken en natuurlijk de showroompresentatie. Slechts zes weken staat er voor het complete traject. Na aflevering blijft uw Audi Approved Import-occasion bij ons in goede handen voor service en onderhoud, bijpassende accessoires én schadeherstel!

Bekijk het aanbod en schaf uw droomauto via Audi Approved Import aan bij Huiskes-Kokkeler Audi Selectie :plus in Doetinchem of Hengelo!  Liever direct rijden in uw Audi occasion uit voorraad? Klik dan op onderstaande button.