Blik op de toekomst

Ontdek de CUPRA DarkRebel: een unieke showcar die de Metahype verlaat en de realiteit doet vervagen met een fusie van fantasie en werkelijkheid. Geïnspireerd door 270.000 virtuele configuraties van CUPRA Tribe-leden, belichaamt hij perfect de visionaire blik van CUPRA op de toekomst.

darkrebel1

Rebels design

De CUPRA DarkRebel is een uniek ontwerp, mede vormgegeven door beroemde ambassadeurs zoals Alexia Putellas, Marc ter Stegen, Ansu Fati en Daniel Brühl. In het virtuele designlab zijn duizenden configuraties samengevoegd tot één grensverleggend ontwerp in de Metahype. Het is een rebelse en provocerende elektrische auto, die de brug slaat tussen de digitale en echte wereld. Wayne Griffiths, CEO van CUPRA, gelooft dat het merk staat voor pure obsessie en de DarkRebel is het ultieme bewijs van deze fascinatie. Het toont aan dat elektrische auto's aantrekkelijk en vooral emotioneel kunnen zijn.

darkrebel2

Exponential omgeving

CUPRA DarkRebel's unieke design was gevormd door de creativiteit van Tribe-leden wereldwijd. Met de Hyper Configurator konden gebruikers kiezen uit drie sfeervolle omgevingen: 'Exponential square', 'Exponential cube' en 'Exponential infinite', om hun eigen CUPRA DarkRebel te creëren. Vooral de 'Exponential cube'-omgeving, geïnspireerd door natuurlijke elementen zoals mineralen en stenen, met ruwe texturen en aardse kleuren, trok de aandacht van de Tribe-leden.