Nieuwe samenwerking om sportstimulatie te vergroten

Dat de fysieke gesteldheid invloed heeft op de mentale gezondheid is geen nieuwe ontdekking. Dit is ook terug te zien op de werkvloer, waar fysiek en mentaal fitte werknemers beter presteren. Bovendien zal er ook minder verzuim worden gemeld. Sportstimulatie is een perfect middel om de fitheid van medewerkers omhoog te brengen en daarom zien we steeds meer bedrijven investeren in sportmogelijkheden voor medewerkers. Ook het Spaanse automerk CUPRA heeft sport hoog in het vaandel staan. Een nieuwe samenwerking met een bedrijf in de sportsector past dan ook perfect in de bedrijfscultuur van CUPRA. Peakz Padel en CUPRA slaan de handen in één om meer vitaliteit te creëren binnen bedrijven.

cupra-peakzpadel-21

Over Peakz Padel

Peakz Padel is met 14 verschillende locaties de grootste padelorganisatie van Nederland. In 2015 was Peakz Padel al een voorvechter in het toegankelijk en bereikbaar maken van de padelsport in Nederland. Het bedrijf groeit nog steeds heel snel en heeft dit mede te danken aan de mogelijkheid om zonder lidmaatschap een padelbaan te boeken op één van de locaties door heel Nederland. Maar ook voor padellessen, bedrijfsevents en teamuitjes bent u bij Peakz Padel op het juiste adres. Peakz Padel probeert de padelsport aantrekkelijk en toegankelijk te maken door zeer veel speciale activiteiten te organiseren zoals: Jack’s Hustle, de Breakfast Club en King-of-the-Court.

cuprapadelheaderbeeld

Padel een onderdeel van Pon Fit

De padelsport is een perfecte manier om fit te worden en te blijven en het brengt collega’s bij elkaar. Hierdoor denkt CUPRA dat het attractief maken van de sport voor werknemers, het bedrijf verder kan helpen. Bovendien past de sport ook goed bij het merk CUPRA: beide zijn relatief nieuw, sportief en ambitieus. CUPRA rolt de samenwerking ook over de eigen organisatie uit. CUPRA is onderdeel van Pon, een cruciale speler in Nederland op het gebied van mobiliteit. Pon probeert al jarenlang zijn werknemers te helpen met het vinden van een gezonde levensstijl. Hiervoor heeft het bedrijf zelfs een eigen programma opgezet: Pon Fit. Van dit programma kunnen alle duizenden medewerkers van Pon gebruik maken en vanaf nu zal padel ook een vast onderdeel worden door de nieuwe samenwerking.

cupra-peakzpadel-18

Hoe uit de samenwerking zich?

De samenwerking tussen Peakz Padel zal zichtbaar zijn bij alle bedrijfsclinics die Peakz Padel organiseert en er wordt een speciale ‘Energy’ prijs uitgereikt. Zo wil CUPRA padellers kennis laten maken met de modellen van CUPRA en laten zien dat de ervaring van energie en adrenaline op het padel court ook valt te ervaren in een CUPRA. En mogelijk de samenwerking zelfs te laten resulteren in een andere belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde: een CUPRA van de zaak in topvorm.

cupraplaytomeet2

CUPRA en padel is een bekend fenomeen

CUPRA en de padelsport is al jarenlang een internationaal fenomeen. Onder het credo ‘Play another way’ is er al tijdenlang een hechte samenwerking tussen CUPRA en de World Padel Tour (WPT). CUPRA is wereldwijd te zien in de padelsport als: ‘Official International and Premium Sponsor’ van alle nationale en internationale WPT-competities. Daarnaast is CUPRA ook nog hoofdsponsor van de International Padel Federatie (FIP). Maar daar stopt de interactie tussen padel en het merk niet, CUPRA werkt ook nog samen met diverse padel-wereldtoppers die deel uitmaken van de CUPRA Tribe, zoals Sten Richters. In Nederland wou CUPRA verder bouwen en werd ‘Founding Partner’ van KNLTB Padel. Daarmee ondersteunt het merk de KNLTB bij de verdere groei en professionalisering van de padelsport in ons land.