Interessant proces

De CUPRA Tavascan is met zijn onderscheidende ontwerp het resultaat van grensverleggende denkwijzen en toegewijde toepassing van Color&Trim-principes. Het team heeft de kunst van kleur en materiaal aangewend om een unieke leer te creëren die perfect aansluit bij de visie van CUPRA op de toekomst van mobiliteit. Hierbij gaan innovatie en creativiteit hand in hand. Francesca Sangalli, Head of Color&Trim Concept&Strategy bij CUPRA, geeft ons inzicht in dit boeiende proces.

the-value-of-emotions-11-hq

Inspiratie

“We lieten ons inspireren buiten de Automotive wereld, zoals mode en architectuur, onthult de CUPRA Tavascan een revolutionaire zintuiglijke ervaring. Door gebruik te maken van parametrische technologie, transformeren 3D-graphics het interieur in een lichtgewicht structuur, waardoor een uniek ontwerp ontstaat.” De aaneensluiting van de middenconsole en het dashboard creëert een gevoel van evoluerende beweging dat harmonieus aansluit bij het opvallende exterieurdesign.

the-value-of-emotions-07-hq

Duurzaam materiaal

Het ontwerp wordt verrijkt met een focus op authenticiteit dankzij ons parametrische design. We hebben de afwerkingspanelen waarde toegevoegd, waardoor er geen extra bekleding met ander materiaal nodig is. Deze gedurfde en innovatieve aanpak is tevens duurzaam, aangezien het onze voetafdruk verkleint, verklaart Sangalli.

the-value-of-emotions-06-hq

Verfijnde toepassingen

Deze innovatieve benadering vindt tevens toepassing op zachte oppervlakken, zoals de stijlvolle stoelen met grafische en geperforeerde details, die een gevoel van verfijning uitademen. In harmonie met de kenmerkende CUPRA-kleur koper, resulteert dit in een onderscheidend interieur waar alle aspecten naadloos samenkomen. Het samenspel van design en functionaliteit creëert een opvallende ambiance die de zintuigen prikkelt en een indrukwekkende eenheid vormt.

Ervaar de unieke details
Play

Ervaar de unieke details