Nieuwe ambassadeur van de CUPRA Tribe

Jarreau Vandal wordt de nieuwe merkambassadeur van de Nederlandse CUPRA Tribe, waarmee er een muzikale boost komt. De DJ en producer heeft net als CUPRA de drang om dingen anders te doen, op gevoel af te gaan en daarmee mensen te raken en te verbinden. Met een indrukwekkende videoclip viert Jarreau zijn toetreding tot de CUPRA Tribe en de start van zijn muzikale reis met het merk, die hij vanaf nu aflegt in de 100% elektrische CUPRA Born.

De CUPRA Tribe bestaat uit personen die inspireren. Jarreau Vandal doet dat met zijn muziek, iets wat hij van jongs af aan al had. Jarreau’s opa was producer en zijn ouders dansten in Amsterdamse clubs. Daardoor kwam Jarreau al op jonge leeftijd in aanraking met veel verschillende muziekstijlen, waarna hij op zijn zestiende is begonnen met produceren.

jarreauvandalxcupra-3

Gezamenlijke impuls

CUPRA is lovend over de komst van de eigenzinnige artiest bij de Nederlandse CUPRA Tribe. Jarreau, alias ‘The naked Deejay’, wil met zijn muziek mensen verbinden en inspireren, wat hij met veel passie, energie en gedrevenheid produceert. Dit sluit perfect aan bij de merkwaarden van CUPRA. Daarnaast is de samenwerking tussen CUPRA en Jarreau een ideale match met CUPRA’s internationale muzikale weg die zij willen inslaan, waarbij partnerships met onder meer Primavera Sound en Boiler Room centraal staan. 

Jarreau rijdt uiteraard ook CUPRA als Tribe-lid: de 100% elektrische Born. Zelf zegt hij het volgende erover: “Het is gaaf om te zien dat CUPRA mobiliteit ánders ziet: met design en muziek als onderdeel van een eigen lifestyle en identiteit. Dat eigenzinnige hebben we echt met elkaar gemeen en dat zorgt voor een goede vibe.”

jarreauvandalxcupra-15

Veelzijdige Tribe

De Nederlandse CUPRA Tribe wordt steeds groter en veelzijdiger. Recent trad Sten Richters al toe, de nummer één van de nationale padelsport. Samen met CUPRA is Sten op een missie: de mondiale padel-top halen. Met deze onconventionele mindset past ook merkambassadeur Remy Bonjasky perfect bij de Nederlands CUPRA Tribe. De drievoudig K-1 World Grand Prix kampioen zwaargewicht stond tijdens zijn sportieve carrière bekend als de ‘Flying Gentleman’. Mede dankzij zijn vechtsportervaring en -successen is hij tegenwoordig een sucesvolle ondernemer.

Ook de Internationale CUPRA Tribe kent veel aansprekende grootheden. Zo zijn FC Barcelona-sterren Ansu Fati, Marc ter Stegen en Alexia Putellas lid van deze groep, maar ook Olympisch kajakker Saul Craviotto. De betrokkenheid van CUPRA bij de internationale padelsport wordt nog extra benadrukt door de CUPRA Padel Tribe. Met toppers als Ariana Sánchez, Federico Chingotto, Arturo Coello, Paula Josemaría, Juan Tello, Fernando Belasteguín en Alejandro Galán werkt CUPRA al jarenlang nauw samen.