€ 2.000 in prijs verlaagd

Stap in de wereld van elektrisch rijplezier met CUPRA! Ontdek de dynamische CUPRA Leon hatchback, Leon Sportstourer en de Formentor, welke allemaal zijn voorzien van sportieve kracht en plug-in hybride prestaties. Het wordt nu nog toegankelijker, want de prijzen voor de e-HYBRID modellen zijn met € 2.000 verlaagd. De CUPRA Leon 5-deurs e-HYBRID is nu beschikbaar vanaf slechts €42.990 en de Leon Sportstourer e-HYBRID vanaf €44.490*. Voor de Formentor e-HYBRID betaalt u €44.990*. Haal het maximale uit elke rit met de plug-in hybride-modellen van CUPRA!

formentor-leon5d-leonst

Elektrische aandrijving met een hoge range

De toekomst van elektrische aandrijving ervaart u met de CUPRA Leon en Formentor modellen. De kracht van de geëlektrificeerde aandrijving voelt u direct als u accelereert. De elektromotor die gecombineerd wordt met de 1.4 TSI benzinemotor, zorgt voor een efficiënt rijgedrag en tevens een lage CO2-uitstoot. Geniet van elektrisch rijden op zijn best, met afstanden tot wel 61 km** voor de Leon en tot 59 km** voor de Formentor, dankzij de geavanceerde lithium-ion accu. Bekijk onze voorraad en rijd al snel in uw favoriete CUPRA.

the-formentor-seen-for-the-first-time-in-360-01-hq-2

Twee vermogensversies

Zowel in de Leon (Sportstourer)-serie als in de Formentor zijn er twee vermogensopties beschikbaar voor de plug-in hybride aandrijflijn. De Essential- en Business-modellen worden geleverd met een sterke 150 kW/204 pk motorcombinatie. De VZ Performance-modellen en VZ Copper Editions bereiken hogere sportieve prestaties dankzij een systeemvermogen van 180 kW/245 pk. De snelle schakelingen van de automatische DSG-transmissie met dubbele koppeling geven de dynamiek weer van CUPRA’s e-HYBRID-assortiment en zorgen tegelijkertijd voor een comfortabele rijervaring.

cupra-leon-de-01-hq-2

Rijke uitrustingen

Sportiviteit en luxe komen samen in de CUPRA-modellen. Onze e-HYBRID-versies van de Leon 5-deurs, Leon Sportstourer en Formentor zijn voorzien van vele features. Geniet bijvoorbeeld van de Full LED-verlichting, stijlvolle 18 of 19 inch lichtmetalen velgen én een verwarmbaar multifunctioneel stuurwiel met schakelpaddels. Tevens bezitten de CUPRA e-HYBRID-modellen Keyless Entry&Go, een Virtual Cockpit, een navigatiesysteem met een 30,48 cm touchdisplay en slimme 3-zone automatische airconditioning. Blijf ook verbonden met draadloze smartphonekoppeling (Android Auto en Apple CarPlay) en cruise met vertrouwen dankzij predictive adaptive cruise control. De Business- en VZ-modellen bieden u de optimale luxe.

Ervaar de kracht van CUPRA

CUPRA biedt ook vele personalisatiemogelijkheden voor de Formentor. Zoals met optionele kuipstoelen en de unieke CUPRA-kuipstoelen. Kies uit een selectie van 18 en 19 inch velgen en rijd in stijl bij Huiskes-Kokkeler.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Vraag naar de verkoopinformatie.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Fiscale bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelastingpercentage van 36,93%.