dsc04936

CUPRA en Spinnin’ Records zoeken samen nieuw DJ-talent

Afgelopen week is de Spinnin’s Talent Pool van start gegaan. Dit is een unieke competitie van Spinnin’ Records om nieuw DJ-talent te ontdekken. De talentenjacht krijgt dankzij het partnership met CUPRA dit jaar een nieuwe, exotische draai. Samen lanceren CUPRA en Spinnin’ Records een gloednieuwe, originele ‘Demo Drop’. De jury bestaat tijdens een exclusieve Convoy Ride door Rotterdam, uit het Nederlandse DJ-duo Mr. Belt & Wezol. Vervolgens komen er meerdere DJ-optredens in de CUPRA City Garage Rotterdam. Tevens kunnen de talentvolle artiesten hier masterclasses volgen van toonaangevende sprekers uit de muziekindustrie.

Samenwerking

CUPRA en Spinnin’ willen met deze Demo Drop-competitie de grenzen van overige talentenjachten doorbreken. Met creatieve en onconventionele spelregels moeten innoverende tracks worden uitgebracht. CUPRA staat bekend om de geëlektrificeerde line-up en het verleggen van grenzen met vernieuwend design en creatieve projecten. Met deze CUPRA x Spinnin’ Talent Pool blijft CUPRA dicht bij zijn eigen DNA; een kleurrijk begin voor aanstormende muziekproducer wie de ambitie hebben om in deze opvallende setting door te breken.

cuprabampw2

Mr. Belt & Wezol als jury

Van 8 maart t/m 20 april krijgen jonge producers de kans om hun beste tracks te uploaden op het Talent Pool-platform. Alle opgestuurde tracks worden beoordeeld door het bekende Nederlandse DJ-duo Mr. Belt & Wezol, samen met het A&R-team van Spinnin’ Records. Hieruit worden acht finalisten uitgekozen voor de volgende ronde. Voor hen begint een nieuw hoofdstuk in de Demo Drop: op donderdag 25 mei staan de finalisten in een Convoy Ride. Tijdens dit konvooi van vier CUPRA-modellen, die dwars door de straten van Rotterdam staan, luistert het duo Mr. Belt & Wezol naar de inzendingen van de acht finalisten. Vervolgens worden vier producers geselecteerd voor de volgende ronde, die op dezelfde dag plaatsvindt. Dit gebeurt middels een echt DJ-optreden in de CUPRA City Garage Rotterdam. Hieruit worden weer twee finalisten gekozen die ieder twee uur de studio ingaan met Mr. Belt & Wezol. Na deze studiosessies wordt de winnaar gekozen door Mr. Belt & Wezol en Spinnin’s A&R-team samen. De winnende track wordt uitgebracht op Spinnin’s Talent Pool-label. Daarbij komt nog een aankondiging op Spinnin’s Talent Pool Instagram én een complete Pioneer DJ-set.

Masterclass op donderdag 6 april in de CUPRA City Garage Rotterdam

Tijdens de Spinnin’s Talent Pool organiseert CUPRA x Spinnin’ op donderdag 6 april exclusieve masterclasses in de CUPRA City Garage Rotterdam met wereldberoemde sprekers uit de muziekindustrie. De mentaliteit van CUPRA wordt hier duidelijk naar voren gezet, waarmee de nieuwe generatie producers de impuls krijgen waar het automerk voor staat: vind jezelf opnieuw uit door buiten de gebaande paden te gaan. Laat inspiratie je leiden naar de rit van je leven.