ibizareference1-2

Nieuwe SEAT Ibiza wordt nog aantrekkelijker: instapversie onder €20.000

Nadat SEAT de nieuwe Ibiza introduceerde deze zomer, is er nu een nieuw instapmodel: de Ibiza Reference. Deze uitvoering heeft een vanafprijs van €19.700 en is standaard compleet uitgerust.

Dankzij zijn strakke uiterlijk en moderne interieur, blijft de nieuwe Ibiza niet onopgemerkt. Daarnaast zijn connectiviteitsopties verder uitgebreid, is de Ibiza veiliger dan ooit en maakt de Reference-uitvoering hem nog beter bereikbaar. Qua exterieur is de Reference-uitvoering uitgerust met volledige LED-verlichting en zijn de bumpers en elektrisch verstelbare buitenspiegels standaard in carrosseriekleur. 

Pure kwaliteit

Het volop aanwezige infotainmentdisplay met een diameter van 8,25 inch, valt direct op. Dankzij de iets hogere plaatsing van het display, ligt het perfect in het zicht van de bestuurder. Vanzelfsprekend bestaat het dashboard van deze Ibiza uit een hoogwaardig en zacht materiaal. Andere standaarduitrustingen zijn:

  • Cruise Control
  • Elektrische ramen voor
  • multifunctioneel en met leder bekleed stuurwiel
  • Twee USB C-poorten
  • Lane Assist
  • Frons Assist incl. emergency braking system

SEAT CONNECT: met dank aan een ingebouwde eSIM is een groot bereik aan online diensten te raadplegen, die vanuit de auto of via de bijbehorende app kunnen worden bediend. Bij een ongeval kan de Ibiza automatisch een noodoproep uitsturen dankzij eCall. Deuren zijn via de smartphone te ver- / ontgrendelen en de claxon is te activeren met behulp van de app.

Direct bestelbaar

De nieuwe Ibiza Reference is voorzien van een 1.0 MPI benzinmotor met 59 kw / 80 pk en gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Door deze combinatie is er slechts een verbruik van 5.2-5.9 liter per 100 kilometer (WLTP).  De Ibiza Reference is per direct bestelbaar met een vanafprijs van €19.700.