Aanbod op maat

Overweegt u om een gloednieuwe Škoda aan te schaffen? Dan is het begrijpelijk dat u nieuwsgierig bent naar de huidige waarde van uw huidige voertuig. Dankzij onze efficiënte Škoda inruilservice ontvangt u in slechts 30 minuten een gepersonaliseerd voorstel op maat.

Wellicht vraagt u zich af hoe onze Škoda-adviseurs in zo'n korte tijd een serieus inruilaanbod kunnen samenstellen. Het is bijna sneller dan het laten bezorgen van een pizza! Dat kan natuurlijk alleen met uw medewerking. U dient enkele basisinformatie in te vullen en acht foto's van uw huidige auto te versturen. Op die manier kunnen onze adviseurs in korte tijd de waarde van uw huidige voertuig bepalen.

Deze gegevens hebben wij nodig

Om dit voorstel binnen 30 minuten op maat te maken, hebben we van u nodig:

  • Uw gewenste nieuwe Škoda
  • Kenteken en kilometerstand van uw auto
  • 8 foto’s van uw auto
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw telefoonnummer en e-mailadres

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u alle benodigde gegevens verstrekt en dat de afbeeldingen van uitstekende kwaliteit zijn. Afbeeldingen van een vochtige of vuile auto kunnen eventuele schade verbergen. Daarom is het van groot belang dat de auto grondig wordt gereinigd en volledig droog is voordat u de foto's maakt. Bovendien is het aan te raden om voldoende natuurlijk licht te gebruiken bij het fotograferen, omdat dit zal resulteren in het meest gunstige inruilvoorstel.

Hoe wordt de inruilwaarde bepaald?

Bij Huiskes-Kokkeler staan onze Škoda-experts paraat om uw voertuigwaarde vast te stellen, die wordt gebaseerd op verschillende cruciale factoren. Gegevens zoals de kilometerstand, leeftijd van uw auto en de specifieke uitvoering met opties worden er allemaal in meegenomen. Door de foto's die u heeft ingediend, kunnen wij een globale inschatting maken van de algemene conditie van uw auto. Dit betekent dat u niet persoonlijk bij uw gewenste Huiskes-Kokkeler vestiging langs hoeft te komen om de waardebepaling te laten uitvoeren.

Het inruilvoorstel dat u ontvangt is volledig kosteloos, geheel vrijblijvend en uiteraard transparant. Als u tevreden bent met het voorstel en al een nieuwe Škoda op het oog heeft, staan wij klaar om voor u een proefrit in te plannen of het afronden van de overeenkomst.

Hoe vraag ik een inruilvoorstel aan?

Wanneer u een Škoda-voertuig selecteert uit onze voorraad, kunt u snel en eenvoudig een persoonlijk inruilvoorstel aanvragen bij de vestiging waar uw gewenste Škoda zich bevindt. Dit proces begint met het invoeren van uw kenteken en huidige kilometerstand.

Uw gewenste Škoda niet bij ons op voorraad? Dan kunt u ook kijken op skoda.nl/voorraad en vervolgens Huiskes-Kokkeler als voorkeursdealer toevoegen, dan zorgt ons team dat u uw droom-Škoda bij ons kunt komen ophalen.

Kijk voor meer informatie op Škoda inruilservice.