Altijd netjes verzorgd

Wie kent het niet? Die soms wat vervelende vingerafdrukken op je smartphone en dan vooral op het touchscreen van de auto! Geen reinigingsdoekje bij de hand? Geen probleem! De gloednieuwe Škoda Kodiaq heeft de oplossing. Standaard met een indrukwekkend 10-inch centraal aanraakscherm, die tevens te verkrijgen is in een nog grotere 13-inch variant tegen een kleine meerprijs. Hiermee bedient u moeiteloos allerlei functies om uw rit nog plezieriger te maken, zonder vingerafdrukken die afbreuk doen aan het sfeervolle interieur.

kodiaq_mib06_718f8e3e-1920x1281

Gerecyclede materialen

De gloednieuwe Škoda Kodiaq barst van de innovatieve eigenschappen die het leven makkelijker maken! Zo heeft u de handige paraplu in het voorportier, die handige ijskrabber achter het tankklepje en die slimme dop van het ruitensproeiervloeistofreservoir. Deze zijn er ook nu nog steeds, maar nu zijn ze ook nog eens gemaakt van gerecyclede materialen. Zeer duurzaam dus! Maar er is meer! Ontdek onze splinternieuwe schermreiniger, die als een knipoog naar de ouderwetse bordenwisser fungeert. Het is als een mini-wondermiddel voor uw centrale display, waarmee die vervelende vingerafdrukken in een handomdraai weggepoetst zijn.

kodiaq-seats-front

Schoon en handige ruimte

Altijd klaar voor een glanzend scherm! Škoda’s handige schermreiniger zit netjes opgeborgen in de middenconsole, dus geen slingerend balkje in het interieur. Al uw passagiers zullen verrast zijn dat het centrale display altijd schoon en glimmend zijn.

Maar geen zorgen, de middenconsole is nog lang niet vol! Er is nog genoeg ruimte voor al uw andere spullen. Met de optionele phonebox kunt u zelfs twee smartphones tegelijk draadloos opladen en koelen, zodat ze nooit oververhit raken. En de schermreiniger kan ook voor uw smartphone-display gebruikt worden. Simpley Clever dus!