Primeur

Mooi nieuws uit Parijs! CUPRA heeft gisteren zijn allereerste CUPRA City Garage in Frankrijk geopend, op de beroemde Boulevard de la Madeleine, die in de Franse hoofdstad synoniem staat voor mode en design.Gisteravond was het één groot feest ter ere van de opening van deze nieuwe CUPRA City Garage. Daarnaast kondigde het merk vol trots een nieuwe samenwerking aan met niemand minder dan Franse patissier Jeffrey Cagnes. Deze patissier zal een permanente patisserie in de CUPRA City Garage in Parijs openen, waardoor de bezoekers kunnen genieten van heerlijke lekkernijen terwijl u de nieuwste CUPRA-modellen kunt bewonderen.

Ook werd er kennisgemaakt met de CUPRA Tavascan, de allereerste volledig elektrische SUV van het merk. Deze stond centraal op het podium en trok alle aandacht. Veelbelovend is de CUPRA Tavascan zeker op het gebied van de toekomst van elektrische voertuigen. Bent u van plan om (binnenkort) een bezoek te brengen aan Parijs, dan is de CUPRA City Garage een plek die u niet wilt missen!

Stad van de verbeelding

De opening van de allereerste CUPRA City Garage in Frankrijk is een belangrijke mijlpaal voor het merk. Parijs, met zijn sterke banden met Barcelona op het gebied van design, architectuur en gastronomie, wordt gezien als het perfecte hart van de Europese cultuur voor CUPRA. CEO Wayne Griffiths benadrukt dat Parijs, met zijn lange non-conformistische traditie, uitstekend past bij het merk CUPRA.

Wereldwijde expansie CUPRA City Garages

CUPRA blijft wereldwijd uitbreiden met recent geopende City Garages in Mexico City, Milaan, München, Lissabon, Rotterdam, Sydney en Berlijn. Madrid staat gepland voor begin 2024. Deze expansie komt samen met CUPRA's indrukwekkende verkoopprestatie, met meer dan 450.000 auto's verkocht sinds de lancering in 2018.