100 kilometer elektrisch!

De nieuwe generatie Kodiaq SUV is groter, stijlvoller en grensverleggend. Met ruimte voor zeven personen, een strak design en een uitgebreid interieurconcept met een groot touchscreen en handige stuurkolombediening voor de DSG-transmissie, is het bedienen van deze SUV nog nooit zo eenvoudig geweest. Daarnaast biedt de Kodiaq nu ook nieuwe geavanceerde aandrijfopties, zoals de mild-hybride en de plug-in hybride. Met de Kodiaq PHEV geniet u zelfs van een indrukwekkende elektrische range van meer dan 100 kilometer*. Upgrade naar de nieuwe Kodiaq en ervaar het verschil.

skodakodiaq4-2

Nóg ruimer

Ontdek de nieuwe Škoda Kodiaq: langer, breder en stijlvoller dan ooit tevoren met zijn lengte van 4,76 meter, een breedte van 1,86 meter, een hoogte van 1,66 meter hoog en zijn riante wielbasis van 2,79 meter. Met zijn krachtige uitstraling en opvallende front, inclusief full-LED matrixkoplampen, steelt hij gegarandeerd de show. De gekleurde Crystallinium-elementen in de lichtunits voegen een vleugje elegantie toe, terwijl de grote wielen (17 t/m 20 inch) het stoere SUV-karakter benadrukken. Haal deze indrukwekkende auto nu in huis en sluit aan bij de wereldwijd succesvolle Kodiaq-familie, die bijna 800.000 verkochte exemplaren kent.

skodakodiaq3-3

Comfortabel en praktisch interieur

Het geheel nieuwe interieur van de Kodiaq biedt ultiem comfort en gebruiksgemak! Met de automatische DSG-transmissie die nu op de stuurkolom is geplaatst, ziet de middenconsole er strakker uit en biedt hij zelfs extra opbergruimte. Het interieur is volledig gedigitaliseerd, inclusief een indrukwekkende 10,25 inch Virtual Cockpit en een nieuw, centraal touchdisplay van maar liefst 12,9 inch. U kunt zelfs kiezen voor een optioneel head-up display. Met handige draai- en drukknoppen is de bediening van de Kodiaq een fluitje van een cent. Ervaar het ultieme gemak!

skodakodiaq6

De benchmark in ruimte

De Kodiaq is de onbetwiste leider in ruimte en comfort. Met het verbeterde model geniet u van nog meer hoofdruimte op de derde zitrij, een toename van 15 mm tot 920 mm. Er is ook gezorgd voor een betere benutting van de ruimte, inclusief een handige opbergruimte en bekerhouders in de middenconsole voor de passagiers achterin. En dat is nog niet alles! De tweede zitrij kan zelfs worden uitgenomen voor ultieme flexibiliteit. Ervaar ook de handige en slimme functies die typisch zijn voor Škoda, zoals de dual phone box, waarin twee smartphones tegelijkertijd kunnen worden opgeladen en gekoeld en is er een schermreiniger voor de displays. Bovendien zijn er handige Simply Clever-functies die hun nut hebben bewezen, zoals de deurbeschermers, ijskrabber en paraplu in het linker voorportier. En laten we de ruime bagageruimte niet vergeten! Nu met een indrukwekkend volume van 910 liter (+75 liter). Ontdek de nieuwe Kodiaq en geniet van de ruimte!

skodakodiaq2-3 (1)

Kodiaq plug-in hybride: elektrische actieradius van ruim 100 km*

De Kodiaq komt nu ook als hybride! Met de krachtige 150 kW/204 pk sterke plug-in hybride optie wordt rijden in deze ruime SUV een geheel nieuwe ervaring. De Kodiaq 1.5 TSI iV biedt een indrukwekkende elektrische actieradius van meer dan 100 kilometer* dankzij de 25,7 kWh-accu. Laad gemakkelijk op via wallboxes, openbare laadpunten (tot 11 kW) of supersnel bij een 50 kW snellader.

Maak ook kennis met de nieuwste technologieën, zoals de mild-hybridetechnologie in combinatie met de geavanceerde cilinderuitschakeling (ACT+). Met een vermogen van 110 kW/150 pk biedt de Kodiaq 1.5 mHEV een krachtige rijervaring. En om het rijcomfort te maximaliseren, wordt elke Kodiaq standaard geleverd met een DSG-automaat.

Remote Park Assist

Geniet van ultiem gemak met de optionele Remote Park Assist voor de nieuwe Kodiaq. Parkeer uw Kodiaq moeiteloos op afstand, zelfs op de kleinste parkeerplaatsen, via de handige app. Met de bluetooth-connectiviteit wordt de app uw persoonlijke afstandsbediening. Het geavanceerde systeem houdt rekening met naderende objecten en voetgangers, waardoor ongelukken makkelijk worden voorkomen. Kies voor comfort en gemoedsrust met de nieuwe Kodiaq.

*Elektrische actieradius is gebaseerd op interne tests. De werkelijke prestaties kunnen variëren afhankelijk van rijomstandigheden en andere factoren.

skodakodiaq5-2

Geavanceerde assistentie

Ontdek de verbeterde rijassistentiesystemen van de Kodiaq! Met Crew Protect Assist en Emergency Assist bent u nog beter beschermd op de weg. Bij een noodstop of onvermijdelijke aanrijding sluit Crew Protect Assist automatisch de ramen en het panoramadak (indien aanwezig). De gordels worden strakker aangespannen en de alarmlichten springen aan. Bij een noodsituatie waarbij de bestuurder niet meer kan ingrijpen, zoals een medisch noodgeval, zorgt Emergency Assist ervoor dat de auto op veilige wijze op de rijbaan blijft en automatisch tot stilstand komt, terwijl de alarmlichten knipperen. Ervaar ultieme veiligheid met de Kodiaq!

skodakodiaq1-3

Nieuwe Traffic Jam Assist

De nieuwste kracht van Škoda is de Travel Assist met Traffic Jam Assist! Start, rem en stuur automatisch in druk verkeer met behulp van Predictive Cruise Control en Adaptive Lane Assist. Met snelheden tot 60 km/u houdt het systeem rekening met andere voertuigen om u een soepele rijervaring te bieden.

De nieuwe Škoda Kodiaq wordt binnenkort onthuld! Ontdek de complete line-up, gedetailleerde specificaties en prijzen voor de Nederlandse marktintroductie in het voorjaar van 2024. Bereid u voor op een revolutionaire rijervaring!