154-skoda-fabia-ml

Nieuwe Škoda Fabia nu bestelbaar vanaf €19.890

De nieuwe Škoda Fabia is met ingang van 1 september bestelbaar. Het vernieuwde model is gegroeid in alle opzichten. Zo is de Škoda Fabia ruimer, comfortabeler, veiliger, praktischer én meer connected dan hij ooit is geweest. Daarnaast is elke nieuwe Fabia voorzien van een efficiënte, direct ingespoten turbo-benzinemotor en standaard compleet uitgerust. 

Heeft u interesse in de nieuwe Fabia? Klik op de onderstaande knop en wij helpen u graag verder!

 

Vernieuwingen kort samengevat

  • Voor het eerst langer dan 4 meter en is gebouwd op het slimme MQB A0-platform.
  • Bagageruimte vergroot met een inhoud van 50 liter t.o.v. zijn voorganger (totale bagageruimte: 380 liter), en met neergeklapte achterbank zelfs 1.190 liter.
  • Hoogwaardige rijassistentiesystemen zoals Travel Assist, dankzij MQB A0-platform.
  • Leverbaar met de modernste connectiviteitsfeatures.

Verschillende uitrustingsniveaus

Om te beginnen is de nieuwe Fabia er als Active-uitvoering. Met airco, digitale radio (DAB+), e-Call+ en Radio ‘Swing’ met 6,5 inch kleurentouchscreen in het interieur en strakke LED-koplampen, laat deze uitvoering direct zien dat de nieuwe Fabia in de basis al erg compleet is. Daarnaast voegt de Fabia Ambition extra comfort, gebruiksgemak en luxe toe met features zoals Smartlink smartphone-integratie (Apple CarPlay en Android Auto), Bluetooth telefoonvoorbereiding, parkeersensoren achter en de cruise control met snelheidsbegrenzer. Als het meest complete model is de Fabia Business Edition beschikbaar en is uitgerust met een breed scala aan features zoals de Virtual Cockpit (digitaal instrumentenpaneel), KESSY (Keyless Entry Start Stop), Radio Bolero met 8 inch kleurentouchscreen, automatische airconditioning, Smartlink Wireless (draadloze smartphone-integratie), LED-interieurverlichting/sfeerverlichting en Ready to Connect. 

Vermogensvarianten

Qua vermogensvarianten is de 1.0 TSI Greentech in de nieuwe Fabia letterlijk en figuurlijk de motor achter rijplezier én efficiency. Deze direct ingespoten turbo-benzinemotor beschikt over een vermogen van 70 kW/95 pk (handgeschakeld) of 81 kW/110 pk (met automatische 7-traps DSG-automaat). Met een Cw-waarde van maar 0,28 is de Fabia de meeste gestroomlijnde auto in zijn klasse. Deze eigenschap leidt tot gunstige verbruikscijfers en dat is mede te danken aan de sterk-ontwikkelde (actieve) aerodynamica. 

Prijzen

De 70 kW/95 pk sterke driecilinder turbo-benzinemotor, die standaard wordt geleverd met een handgeschakelde 5-versnellingsbak, is beschikbaar voor elk uitrustingsniveau. In combinatie met de Active-uitvoering is de nieuwe Fabia er vanaf € 19.890 (Ambition vanaf € 21.490; Business Edition vanaf € 22.890). De nieuwe Fabia met de 81 kW/110 pk sterke 1.0 TSI Greentech en 7-traps DSG-automaat wordt standaard geleverd in combinatie met het Ambition-uitrustingsniveau. De vanafprijs bedraagt bij deze uitrusting € 23.990. Het meest complete model, de Fabia 1.0 TSI Greentech (81 kW/110 pk) Business Edition is er vanaf € 25.390.

De nieuwe Fabia is te bewonderen vanaf november in onze showroom. Indien u interesse heeft of graag meer te weten wilt komen over de nieuwe Fabia, kunt u onderstaand uw gegevens achterlaten. Wij zullen u z.s.m. contacteren.