Nieuwe Škoda Kodiaq is nu te bestellen

21-03-2024

De nieuwe Škoda Kodiaq is nu te bestellen als aantrekkelijk geprijsde en gelimiteerde First Edition en als zeer luxe Business Edition. De First Edition is er vanaf €44.990 en voor €3.000 meer rijdt u de Business Edition en geniet u van extra comfort en luxe. Beide uitvoeringen zijn standaard voorzien van de 1.5 TSI 150pk mild hybrid motor en 7-traps DSG automaat.

De nieuwe Kodiaq is in april tijdens een preview event bij ons te bewonderen, en vanaf medio mei definitief in onze showrooms te ervaren. Meld u aan en wij houden u op de hoogte zodra de exacte data bekend zijn. 

Binnenkort als plug-in hybride

De plug-in hybride variant van de nieuwe Kodiaq komt binnenkort ook beschikbaar. Deze combineert een 1.5 TSI verbrandingsmotor met een elektrische motor met een totaal systeemvermogen van 150 kW (204 pk). Dit resulteert in een 100% elektrische actieradius van meer dan 100 kilometer. De accu heeft een capaciteit van 25,7 kWh en kan zowel via een stopcontact, laadpaal, wallbox of een snellader worden opgeladen.

Bekijk hieronder de eerste beschikbare uitvoeringen, bekijk de modelpagina voor alle informatie over de nieuwe Kodiaq of meld u aan en wij houden u op de hoogte over o.a. de introductie in de showroom en de bestelbaarheid van de plug-in hybride variant. 

Beschikbare uitvoeringen