751-22-skoda-sb-header-darky-iii-d209dcaf

Talloze kerstcadeaus in de Škoda-webshop

Zweet u al als u aan kerstcadeautjes denkt? Omdat u geen idee hebt wat u moet kopen? Er is een plek waar u de kerststress achter u kunt laten: de Škoda Online Shop! In de Škoda-webshop vindt u talloze kerstcadeaus in de categorieën lifestyle, kleding, speelgoed, rugzakken, miniatuurmodellen, sport- en kampeeruitrusting, noem maar op! Er zijn tal van Škoda-gerelateerde artikelen tussendoor, evenals spullen die ook niet-Škoda-rijders zullen waarderen.

orig-000087327q-1-1600x900-d5065882

Kerstcadeaus voor wie graag op reis gaat

De passie voor reizen drijft ook Škoda. Deze mooie afsluitbare trolley is perfect als handbagage voor in het vliegtuig. Kiest u toch voor het blijven in Europa? Dan neemt u de Škoda-auto, want dan heeft u meer bagageruimte zonder meerprijs. In elk geval genoeg ruimte voor deze stevige en waterdichte trolley en/of meerdere spullen. De inhoud van de trolley is 40 liter en is daarmee het perfecte exemplaar voor een weekje op reis. Gaat u tijdens de lente een dagje naar het strand om de koude winter achter u te laten, dan komt de praktische afsluitbare koeltas zeker van pas. Het houdt eten en drinken maar liefst vijf uur lang op een gelijkmatige temperatuur.

orig-6va087500-1-1600x900-63381876

Kerstcadeaus voor kleine, toekomstige Škoda-rijders

In de Škoda onlineshop vindt u ook prachtige kerstcadeaus voor kinderen. De houten speelgoedauto is bijvoorbeeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Het grote handvat maakt het gemakkelijk vast te pakken, maar de speelgoedauto is er wel om mee te rijden. De oranje speelauto van Škoda Fabia is leuk voor kinderen vanaf 1 jaar oud. Het stuurwiel van de speelgoedauto bevat vier verschillende geluiden, zodat diegene weet dat de auto nadert. De Škoda Enyaq iV is de inspiratiebron geweest voor de leuke kinderrugzak. Het is zacht genoeg om lekker in weg te kruipen, zelfs in de koude wintermaanden. Deze bruine teddybeer genaamd Kodiaq is daar perfect voor… een Simply Clever beertje.

orig-000099300anuhs-1-1600x900-78b0d94f

Kerstcadeaus op schaal

Misschien wilt u uw Škoda wel binnenzetten, maar lukt het niet, omdat de auto daar te groot voor is. Dat hoeft geen probleem zijn. Er zijn schaalmodellen 1:43 van veel nieuwe Škoda-modellen. U kunt uw Škoda dan zelfs op uw nachtkastje zetten. Het eerste dat u ziet als u wakker wordt, is uw favoriete Škoda-model. Denkt u vaak terug aan het verleden? Bekijk de schaalmodellen van Škoda Classics, zoals de fraai vormgegeven Škoda Popular Sport Monte-Carlo (1935) (1:18).

Kerstcadeaus voor wie graag op de fiets zit

Hoe goed tevreden u ook bent over uw Škoda, er is niets mis mee om uw auto thuis te laten en uw fiets mee te nemen. Het is milieuvriendelijk en ook nog eens goed voor uw conditie. Als u serieus bezig bent met fietsen, vind u de professionele fietskleding in de Škoda online shop. Droomt uw kind van een carrière als wielrenner bij Team Jumbo-Visma gesponsord door Škoda, dan wordt dit groene wielershirt met Škoda-logo vast heel leuk! Voor ouders die de kinderen willen aanmoedigen tijdens de wedstrijd is ook iets leuks bedacht. Moedig uw kind aan met deze vouwbare paraplu’s voor als het begint te regenen.

Voor ieder wat wils

De Škoda-webshop zijn veel verschillende artikelen te vinden. Daar heeft u onder andere een keuze uit een leuk kerstcadeau voor iemand die last-minute is, een kerstcadeau voor een verlegen persoon en een kerstcadeau voor iemand die altijd vrolijk is. Voor kinderen zijn er klein zachte sokken waarop ‘GAS’ en ‘BRAKE’ op staat. Uw huisdier kunt u ook een kerstcadeau geven door een hondengordel als cadeau te geven. Dit kan ook als hondenriem worden gebruikt. Kent u iemand die rijdt of droomt van een Škoda Octavia Combi RS? Dan is deze porseleinen beker, bedrukt met de kracht van de auto, onmisbaar in huis. Na deze lifestyle cadeaus gezien te hebben op de Škoda-webshop als opties voor kerstcadeaus, is uw stress op dat vlak als het goed is verdwenen.