Škoda heeft drie schetsen uitgebracht waar de vernieuwde Kodiaq te zien is. De productie van deze SUV begon in 2016 in Tsjechië.  Nu krijgt deze wagen een facelift. Het gaat om zowel het uiterlijk van de auto, maar ook om een technische update. 13 april vindt de première plaats van de nieuwe Škoda Kodiaq.

Aan de schets te zien is er veel veranderd aan het uiterlijk van de wagen. Het meest opvallende is de neus, die nog unieker is gemaakt dan dat hij al was.  Ook is de grille aangepakt met fraaie dubbele lamellen. De voorspoiler is veranderd met een centrale luchtinlaat de voor nog meer body zorgt.

Aan de koplampen is er veel veranderd, deze laat Škoda ook extra naar voren komen in de schetsen. Deze bestaan uit op elkaar geplaatste LED-modules. De achterlichten van de vernieuwde Kodiaq zijn net zo slank als de voorlampen. De welbekende kristallijnen van Škoda zijn wel weer terug te vinden, maar ten opzichte van de het vorige model wat meer afgevlakt.

De SUV

De Kodiaq  was de eerste SUV van Škoda. De Kodiaq is ook verkrijgbaar als een zeven persoons SUV. Er zijn meer dan 600.000 exemplaren gemaakt en worden verkocht in zestig markten internationaal.