Meerdere keren in de top als Škoda dealer

Op het tweede opeenvolgende jaar zijn wij met Škoda in de prijzen gevallen als dealer. Na vorig jaar de titel “Dealer van het jaar 2022” te hebben gekregen met DAGO, zijn wij nu uitgeroepen tot “Premium Dealer van het jaar 2023”. Deze erkenning wordt bepaald op het gebied van klanttevredenheid, sales en dienstverlening.

Sinds 2007 is Huiskes-Kokkeler Škoda dealer in Twente en met onze vestiging in Doetinchem zijn wij sinds 2014 de Škoda dealer uit de Achterhoek. Sinds afgelopen jaar zijn deze twee vestigingen onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Al vier keer zijn wij uitgeroepen tot (Premium) Dealer van het jaar en daar komt nu een vijfde keer bij, met de titel “Premium Dealer van het jaar 2023”. Daar kunnen wij met zijn allen enorm trots op zijn, maar ook zijn wij onze klanten dankbaar voor het vertrouwen in onze producten en dienstverlening! Een tevreden klant is wat wij het meest belangrijk vinden.

1645565857335

Tot het uiterste blijven gaan

Nadat wij in 2022 ook nog eens de publieksprijs in ontvangst hebben mogen nemen, hebben wij nog eens extra veel vertrouwen gekregen van onze klanten. Dit zorgde voor extra veel trots binnen de organisatie, maar ook motiveerde dat nóg meer om tot het uiterste te gaan voor de klant en de best mogelijke diensten te verlenen. Voor het komende jaar gaan wij natuurlijk voor het hoogst haalbare, met name om u als klant te blijven voorzien van de beste service en onze kwaliteits- en serviceniveau hoog te houden. We kijken met vertrouwen terug, maar ook vooruit!