Deze week te bewonderen op de Caravan Salon

De Volkswagen California, een toonaangevend icoon in de lifestyle-camperwereld, heeft voorheen al wereldwijd zijn succes bewezen met meer dan 260.000 verkochte exemplaren. De nieuwste generatie staat te wachten op ons. Op de aankomende Caravan Salon, die gehouden wordt van 25 augustus tot 3 september in Düsseldorf, biedt Volkswagen Bedrijfswagens een voorproefje van het aankomende productiemodel: de California CONCEPT. Dit studiemodel is gebaseerd op de lange uitvoering van de nieuwe Multivan, wat resulteert in een grotere California dan zijn voorganger, de California 6.1. Mocht u hem willen bezoeken op de Caravan Salon, u kunt de California CONCEPT bewonderen op de Volkswagen Bedrijfswagens-stand in Hal 16 (D52-01).

californiaconcept13

Praktischer en slimmer

De nieuwe California CONCEPT biedt vele nieuwe functies, maar ook functies die het model al jaren kenmerkt, zoals het hefdak met een stahoogte van twee meter. Dit kenmerkende element is sinds 1988 al onderdeel van de California, vanaf de oorspronkelijke T3 tot aan de huidige T6.1. Het betreft wel de eerste plug-in hybride van deze serie buscampers, waardoor langere afstanden af te leggen zijn.  Daarnaast heeft de nieuwe California nu een extra schuifdeur aan de linkerkant en het keukengedeelte bevindt zich verder naar achteren in het interieur. Het keukenblok is tevens uitgerust met een geïntegreerde tafellamp om buiten de camper een aangename sfeer te creëren. Voor meer verlichting zijn de luifelarmen voorzien van inschakelbare LED-verlichting.

De California CONCEPT is een voorbeeld van de toekomstgerichte aanpak van Volkswagen Bedrijfswagens, klaar om avontuurlijke kampeerders wereldwijd vanaf 2024 te ondersteunen.

Bekijk de modelpagina voor alle nieuwste technieken die worden toegepast in de California CONCEPT en blijf op de hoogte van alle nieuws rondom deze nieuwe buscamper van Volkswagen Bedrijfswagens.

Lees alles over de California