Nieuwe Amarok wordt in 2022 onthuld, beschikbaar medio 2023

Al jarenlang wordt de Amarok van Volkswagen Bedrijfswagens geprezen om zijn veelzijdige karakter en eigenschappen. Van het bezorgen van voedsel op afgelegen locaties tot het trekken van een serieuze aanhanger, de Amarok biedt het u allemaal. In 2022 wordt de derde, geheel nieuwe generatie van de premium pick-up vrijgegeven. 

Veelbelovend

Passend bij zijn internationale gebruikspatronen, wordt de nieuwe Amarok ontwikkeld door teams uit Europa en Australië, waarbij de productie zaal plaatsvinden in Zuid-Afrika. De Amarok wordt vooral een stuk zelfverzekerder. Zo krijgt hij een compleet nieuw design met een opvallend en stoer, zelfverzekerd front. Daarnaast wordt een scala aan geavanceerde rijhulpsystemen toegevoegd en op het gebied van connectiviteit wordt de Amarok weer geheel bij de tijd. Ook worden innovatieve systemen beschikbaar, die nog niet eerder zijn vertoond in dit segment. Dankzij deze innovaties worden uitdagende wegen nóg begaanbaarder voor de robuuste pick-up en wordt hij krachtig en comfortabeler, zowel op asfalt als offroad-terreinen.

Medio 2023 leverbaar in Nederland

Vanaf de eerste generatie van de Amarok, geboren in 2010, zijn er wereldwijd al meer dan 800.000 exemplaren verkocht door Volkswagen Bedrijfswagens. De onthulling van de geheel nieuwe Amarok laat nog even op zich wachten tot 2022. Naar verwachting kunt u de nieuwe Amarok medio 2023 bij onze Volkswagen Bedrijfswagens showroom bewonderen.