Arteon Shooting Brake eHybrid nu ook als Elegance Business+

Volkswagen heeft de Arteon-range uitgebreid met de Shooting Brake eHybrid Elegance Business+. Vanwege zijn chique-gerichte uitstraling onderscheidt deze nieuwe uitvoering zich van zijn sportievere R-Line-broer. Bij het exterieur springen de chromen details in het oog, terwijl in het interieur bijvoorbeeld de eucalyptushouten accenten aanwezig zijn. Het nieuwe model is standaard rijk uitgerust in combinatie met een vanafprijs van €49.890.

  • Nieuwe uitvoering met focus op stijl, comfort en luxe
  • Plug-in hybride-aandrijflijn met een ruime elektrische actieradius
  • Zakelijk verantwoord: catalogusprijs onder € 50.000, vier jaar garantie

Ultieme luxe en comfort

De Elegance Business+ biedt naast alle elegante nieuwe kenmerken ook de luxe en het comfort van bijvoorbeeld keyless access, de Digitale Cockpit Pro, navigatiesysteem ‘Discover Media’, een achterklep welke volledig elektrisch te bedienen is en semiautonoom rijden met behulp van de Travel Assist, dat semiautonoom rijden mogelijk maakt. Zo gaat u in complete luxe de weg op. 

Stille kracht en efficiënt

Dankzij een plug-in hybride-aandrijflijn met een comfortabele automatische transmissie is de Arteon Shooting Brake eHybrid Elegance Business+ krachtig, stil en efficiënt in één. Het lithium-ion accupakket, dat bij een publiek laadpunt of een wallbox in 3,5 uur is op te laden (0-100%), voegt een elektrische actieradius toe van maximaal 61 km. Dat betekent dat een aanzienlijk deel van de dagelijkse ritten volledig elektrisch is af te leggen. De Arteon Shooting Brake bezorgt u dan fluisterstille rit én is lokaal emissievrij.