Speciale actie

De populaire Volkswagen Golf en Golf Variant zijn nu verkrijgbaar met het stijlvolle Black Style-pakket. Met zwarte lichtmetalen velgen en meerdere details in zwart komt de Golf nóg sportiever voor de dag. Het Black Style-pakket is beschikbaar voor de Golf (Variant) R-Line (Business), GTE, GTI en R.

Zeer populair, veel uitvoeringen

Nog altijd is de Golf in Nederland enorm populair; er rijden in Nederland inmiddels 275.000 exemplaren rond van verschillende generaties en daarmee is de Volkswagen Golf de meest voorkomende personenauto in ons land. In Duitsland stond de Golf met ruim 84.000 exemplaren in 2022 zelfs op nummer 1 als meest verkocht model, net als in de voorgaande jaren. De Golf 8 wordt natuurlijk gebouwd in Wolfsburg, daar waar de oorsprong ook. Binnen het brede motoren aanbod is er sinds de laatste jaren een hoofdrol voor efficiënte mild hybride- en plug-in hybridetechnologie. Het topmodel binnen het plug-in hybridesegment is de Golf GTE. Die combineert sportieve prestaties aan een lage CO2-uitstoot en biedt de mogelijkheid om tot 60 kilometer elektrisch te rijden. Daarnaast blijven de extra sportieve Golf GTI en Golf R toch wel de eyecatchers binnen het gamma.

Stijlvol en sportief: Black Style

Om onze Volkswagen acties nog extra glans te geven voor het nieuwe jaar is er nu het Black Style-pakket op de Golf en Golf Variant. De naam zegt het al: zwarte elementen op uw Volkswagen Golf, zoals zwarte lichtmetalen velgen (18 inch voor de R-Line (Business)- en GTE-modellen, 19 inch voor de GTI en R). Daarnaast kunnen de spiegelkappen, uitlaatsierstukken en de strip tussen de koplampen uitgevoerd worden in stijlvol zwart. De prijs van het Black Style-pakket is afhankelijk van de gekozen uitvoering. Voor de populaire R-Line (Business) modellen bedraagt de meerprijs € 1.410, op de Golf GTE kost het pakket slechts € 980.

De zekerheid van Volkswagen

Elke Golf wordt geleverd inclusief tien jaar We Connect online diensten, vier jaar garantie, 12 jaar carrosseriegarantie en gratis 24-uurs mobiliteitsservice.