Vanaf prijzen van de nieuwe Tiguan bekend

Volkswagen heeft zojuist de prijzen bekendgemaakt voor de gloednieuwe Tiguan, die vanaf nu beschikbaar is voor bestelling. De derde generatie van deze geliefde middenklasse-SUV blijft trouw aan zijn reputatie als een praktische, stijlvolle en geavanceerde auto. Onder de motorkap biedt de Tiguan efficiënte aandrijfopties, waaronder mild-hybride en plug-in hybride varianten. Het interieur is ontworpen met een focus op comfort en gebruiksgemak. De prijzen voor de nieuwe Tiguan beginnen bij € 46.990.

Al jarenlang bestseller

De Tiguan van Volkswagen, jarenlang een bestseller in Nederland met meer dan 45.000 verkochte exemplaren sinds de introductie, is nu in zijn derde generatie beschikbaar. Het nieuwe ontwerp behoudt het kenmerkende Volkswagen-uiterlijk met een robuust front, geïntegreerde koplampen, en een optionele LED-strip tussen de koplampen. De grille bevindt zich in de bumper, geflankeerd door air-curtains aan de zijkanten voor efficiënte luchtgeleiding.

De nieuwe Volkswagen Tiguan

De nieuwe Volkswagen Tiguan is vanaf nu te bestellen bij Huiskes-Kokkeler. U rijdt de nieuwe Volkswagen Tiguan al vanaf € 46.990.

De nieuwe Tiguan is in drie verschillende uitvoeringen beschikbaar: Tiguan, Life Edition en R-Line Business. Interesse in de nieuwe Tiguan of een van de drie uitvoeringen? Bekijk via de onderstaande button alle informatie over de nieuwe Tiguan.