Veel fans

Het is maar weer eens bewezen dat Volkswagen een populair merk is en veel liefhebbers kent: van Kever tot de bussen: alle modellen waar een VW logo op zit, hebben fans. Dat is ook gebleken uit de  kaartverkoop voor het legendarische VW Bus Festival dat plaatsvindt van 23 tot en met 25 juni aanstaande en dit jaar na 16 jaar terugkeert. Van over de hele wereld hebben zich al 6.000 Volkswagen-bussen aangemeld voor het festival in Hannover en ook u kunt zich nog aanmelden!

busfestival1

Populair evenement

De grootste bijeenkomst van Volkswagen-busjes ter wereld is nu al een enorm succes, want alle 13.000 campingplaatsen in Hannover voor het VW Bus Festival zijn uitverkocht en er zijn al ruim 6.000 bus-eigenaren die zich al aangemeld hebben voor deelname. De verwachting is dat er ook nog eens 50.000 fans en liefhebbers naar het festival komen. Bij dit geweldige evenement worden de parkeervelden rond het Messegelände in Hannover omgetoverd tot één grote camping, waarbij de Hermes-Platz het centrale ontmoetingsplaats is. Op deze plaats is er voor iedereen wat te beleven, zoals live muziekoptredens en een concours d’élégance. Ook is er een markt voor onderdelen en souvenirs en kunnen festivalbezoekers culinair genieten op de grote foodmarkt. Kinderen zijn van harte welkom bij de ‘Bulli Kids Club’.

busfestival4

Feestelijk!

Wanneer het startschot voor het VW Bus Festival heeft geklonken, zal een lang konvooi Volkswagen-busjes vanaf de fabriek in noordwest Hannover vertrekken en via het stadscentrum naar het festivalterrein rijden. Wanneer deze daar zijn gearriveerd zijn er talloze historische, opvallende en speciale bussen te zien, waaronder de oudste Volkswagen T1 met de bijnaam ‘Sophie’ (bouwjaar 1950, chassisnummer 20-1880) en de T2-camper die ooit eigendom was van rocklegende Pete Townshend. Uiteraard zijn de nieuwe Multivan en elektrische ID. Buzz ook aanwezig. Toegangskaarten zijn nog verkrijgbaar, bestel ze nog nu het kan! Wilt u nog kaarten bestellen? Dan kan dat via onderstaande button.