Nieuwe Polo HK (2)

De nieuwe Volkswagen Polo is vanaf nu te bewonderen in onze showroom

Het succesmodel van Volkswagen staat voor u klaar in onze Volkswagen-showroom. Naast het feit dat de nieuwe Polo met een vanafprijs van € 19.990 scherper is geprijsd dan zijn voorganger, is hij ook standaard riant uitgerust. Daarnaast zijn er nieuwe features toegevoegd zoals Digital Cockpit,  IQ.DRIVE Travel Assist en IQ.LIGHT LED Matrix-koplampen.

 

Rijk aan features

Met zijn frisse vernieuwingen qua design en nieuwste technologie, heeft de nieuwe Polo wederom zijn visitekaartje afgegeven. Enkele nieuwe technologieën zijn:

  • IQ.DRIVE Travel Assist, waarmee de Polo gedeeltelijk geautomatiseerd kan rijden (inbegrepen vanaf uitrustingsniveau Life)
  • IQ.LIGHT LED Matrix-koplampen, de meest heldere en modernste lichttechniek in zijn segment qua koplampen (standaard op Style en R-Line Business+)

Standaard is de nieuwe Polo uitgerust met moderne features zoals:

  • Digital Cockpit;
  • LED-koplampen;
  • Multifunctioneel stuurwiel;
  • Rijstrookbehoudassistent (Lane Assist);
  • Afstandscontrolesysteem (Front Assist) inclusief voetganger- en fietsersherkenning.

Breed aanbod mogelijkheden

Op het gebied van uitvoeringen is de nieuwe Polo beschikbaar in: Polo, Life, Style en R-line. De GTI-versie laat nog even op zich wachten, maar wordt medio November bestelbaar gepoogd. Ook is er gedacht aan de zakelijke rijders vanwege de beschikbaarheid als luxe Business-modellen.

Motor-technisch heeft u keuze uit drie motoren waarvan elk een driecilindermotor. Het gaat hierbij om vermogensversies van 59 kW/80 pk, 70 kW/95 pk of 81 kW/110 pk. De 81 kW/110 pk-versie wordt standaard geleverd met de 7-traps DSG-automaat met dubbele koppeling, die overigens optioneel is te bestellen voor uitvoeringen met 70 kW/95 pk.