Kopen incl. BTW

€ 26.990,-

Private leasen p/m v.a.

€ 349,-

Completer dan ooit, de vernieuwde Polo

De nieuwe Polo is vanaf nu bestelbaar en leverbaar. Het succesnummer van Volkswagen heeft t.o.v. zijn voorganger standaard meer aan boord zoals Lane Assist, LED-verlichting en een Digital Cockpit. Het is alweer de zevende generatie van de Volkswagen Polo, dat haar succes startte in 1975 met de eerste generatie.

Bekroond met 5 sterren voor de crashtest van de Euro NCAP én de meest verkochte auto in zijn segment, de Polo wint al jaren prijs na prijs. De Polo facelift heeft een vernieuwd ontwerp, compleet nieuw LED design en compleet nieuwe veiligheidsassistenten. Plan snel uw proefrit en ervaar de voordelen van de nieuwste Polo.

Life Edition vanaf €28.990

Om te voorkomen dat u gaat twijfelen welke uitvoering u moet kiezen is er nu de Polo Life Edition. Standaard rijk uitgerust met onder meer:

 • Parkeersensoren
 • Getinte ruiten
 • Achteruitrijcamera
 • Adaptive Cruise Control (Travel Assist)
 • Apple Carplay

Kies voor een DSG automaat voor een meerprijs van €2.000 en je gaat met luxe en gemak de weg op met de Polo Life Edition.

Alle beschikbare uitvoeringen op de Polo

Onze Volkswagen Polo voorraad

De Volkswagen Polo van binnen

Vernieuwingen

Ten opzichte van de zesde generatie, die in 2017 op de markt kwam, zijn er een paar upgrades: Het exterieur heeft vernieuwingen ondergaan en heeft de nieuwe Polo nu standaard ledverlichting. Aan de voorzijde is bijvoorbeeld een doorgetrokken ledstrip te zien en de achterlichten zijn aan de bovenkant doorgetrokken tot op de achterklep. Verder beschikt de Polo over de nieuwste infotainment en veiligheidstechnieken zodat het model weer helemaal klaar is voor de toekomst.

 Bijzonder detail: Het is dankzij IQ. drive Travel Assist uitgevoerd met level 2 autonoom rijden waardoor het de eerste in zijn klasse is die gedeeltelijk autonoom kan rijden. Daarnaast is de nieuwste Polo voorzien van Front Assist, voetgangersherkenning en het handige Active Info Display.

Volkswagen Polo GTI (1)

De Polo GTI is bestel- en leverbaar

De nieuwe Volkswagen Polo GTI is bestel- en leverbaar. Met een vermogen van 207 pk en zijn kenmerkende GTI-accenten breng hij rijplezier naar een hoger niveau. Met zijn rode accenten, IQ.LIGHT Matrix LED koplampen, DSG-automaat en chromen uitlaten verraadt hij zijn sportiviteit en prestaties. Vraag hieronder een offerte aan.

volkswagen polo spiegel rood

Standaard op de Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is standaard uitgerust met:

 • Velgen 15 inch staal
 • Multimediasysteem 'Composition', 15,5 cm touchscreen
 • We Connect Plus (abonnement 12 maanden)
 • Telefoonvoorbereiding, bluetooth
 • Rijstrookbehoudassistent (Lane Assist)
 • Koplampverlichting LED
 • Digital Cockpit

En nog veel meer...

Volkswagen Polo Private Lease

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor private lease. Zo rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe Volkswagen Polo. Kies voor zekerheid met het Private Lease Keurmerk. Weten of dit interessant voor u is? 

Volkswagen Polo Zakelijke Lease

Voor zakelijke lease van de Volkswagen Polo bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij hebben altijd wel een interessant zakelijk lease aanbod. Weten of er wat voor u tussen zit? Bekijk snel ons zakelijke lease aanbod voor de Volkswagen Polo!

Over de Volkswagen Polo

De huidige Volkswagen Polo is in 2021 geïntroduceerd. Het is een facelift van de 6e generatie, welke in 2017 op de markt is verschenen. De voorgaande generaties van de Polo waren ook allen zeer populaire auto's in het compacte personenauto segment. De Volkswagen Polo is voor het eerst in 1975 geproduceerd, en was lange tijd het kleinste model, totdat de Volkswagen up! geïntroduceerd werd. 

De nieuwe Polo heeft de volgende afmetingen: Lengte: 4053 mm, breedte: 1751 mm, hoogte: 1461 mm en heeft een draaicirkel van 10,60 m

De Volkswagen Polo is door de generaties heen steeds volwassener geworden en in de huidige generatie heeft hij ook aan omvang gewonnen. Waar de Volkswagen Polo in de 5e generatie een bagageruimte had waar 280 liter in kon, heeft de huidige Polo een bagageruimte van maar liefst 355 liter en maximaal 1125 liter. Het is dan ook niet vreemd dat de Volkswagen Polo bij een brede doelgroep in de smaak valt. De Polo biedt een ruime keuze in uitvoeringen en motoren gecombineerd met een rijke standaard uitrusting en interessante luxe opties voor optimaal rijplezier en comfort.