De vernieuwde Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is vernieuwd! De nieuwe Polo heeft een vernieuwend design met onder andere nieuwe lichtstrips, grille en LED-koplampen. De facelift van de Volkswagen Polo staat eind dit jaar nog bij ons in de showroom. Bekijk hier meer!

Veelzijdig en sportief.

Bekroond met 5 sterren voor de crashtest van de Euro NCAP én de meest verkochte auto in zijn segment, de Polo wint al jaren prijs na prijs. De nieuwe Polo is ruimer dan ooit geworden, zonder zijn dynamische design te verliezen. Daarnaast kent de Polo een breed assortiment aan uitvoeringen: de sportieve GTI, de luxe Comfortline Business tot de muzikale Beats. Elk met z'n eigen karakteristieke design en unieke set features.

Onze Volkswagen Polo voorraad

Filteren

Filteren

Standaard op de Polo

De Volkswagen Polo is standaard uitgerust met:

  • Front Assist met City Emergency Braking
  • Radio- en multimediasysteem
  • Adaptive Cruise Control
  • LED dagrijverlichting
  • 16,5 cm kleuren touchscreen in de middenconsole
  • Multifunctioneel lederen stuurwiel

Meer voor de Polo - wat kiest u?

De Polo is met tal van interessante opties uit te breiden. Kies bijvoorbeeld voor het infotainment systeem "Discover Media", een R-Line pakket of Beats Audio. Ook innovatief: het digitale instrumentenpaneel 'Active Info Display'. Bekijk de brochure voor alle mogelijkheden!

Over de Volkswagen Polo

De huidige Volkswagen Polo is de 6e generatie welke in 2017 op de markt is verschenen. De voorgaande generaties van de Polo waren ook allen zeer populaire auto's in het compacte personenauto segment. De Volkswagen Polo is voor het eerst in 1975 geproduceerd, en was lange tijd het kleinste model, totdat de Volkswagen up! geïntroduceerd werd. 

De Volkswagen Polo is door de generaties heen steeds volwassener geworden en in de huidige generatie heeft hij ook aan omvang gewonnen. Waar de Volkswagen Polo in de 5e generatie een bagageruimte had waar 280 liter in kon, heeft de huidige Polo een bagageruimte van maar liefst 355 liter. Het is dan ook niet vreemd dat de Volkswagen Polo bij een brede doelgroep in de smaak valt. De Polo biedt een ruime keuze in uitvoeringen en motoren gecombineerd met een rijke standaard uitrusting en interessante luxe opties voor optimaal rijplezier en comfort.