Tiguan R-Line Black Style nu te bestellen

3 april 2019

Naar de modelpagina

Voorzien van fraaie, zwarte R-line styling

De Tiguan R-Line Black Style is gearriveerd in Nederland. Zoals zijn naam al doet vermoeden, is deze sportieve SUV van Volkswagen voorzien van fraaie, zwarte R-line styling. Hij is nu te configureren en te bestellen.

R-Line styling is zeer gewild onder Volkswagen-rijders. Veel Nederlanders kiezen bijvoorbeeld voor de rijk uitgeruste Business R-modellen. De sportieve koploper is de Volkswagen Tiguan. Een op de twee Nederlandse Tiguan-kopers kiest voor sportieve R-looks. Volkswagen heeft goed nieuws voor deze liefhebbers. In navolging op zijn grote broer, de Touareg R-Line Black Style, is nu ook de Tiguan te configureren met indrukwekkende, zwarte R-line looks.

Exterieur

Het Tiguan R-Line Black Style exterieurpakket bevat onder meer zwarte 19 inch ‘Sebring’ lichtmetalen velgen (zwarte 20 inch Suzuka-velgen tegen meerprijs leverbaar), een zwarte R-Line-dakspoiler, zwarte dakrails, zwarte spiegelkappen en raamlijsten, donker getinte ramen achter, en een R-design bodykit.

Interieur

Het R-Line Black Style exterieurpakket is te combineren met een interieurpakket. Dit pakket bevat onder meer Top-comfortstoelen, ‘Race’ stoffen bekleding, een R-Line sportstuur, een zwarte dakhemel, R-line instaplijsten, R-line vloermatten en aluminium pedalen.

Prijzen

HetR-Line Black Style exterieurpakketis er voor € 2.505 op de Tiguan Highline en voor € 601 op de Tiguan Highline Business R. Het R-Line Black Style in- én exterieurpakket is er voor respectievelijk € 3.303 (Highline) en € 1.211 (Highline Business R). De Tiguan Highline R-Line Black Style is leverbaar vanaf € 44.100 (1.5 TSI DSG 110 kW/150 pk).

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen