Zonnepanelen op een Volkswagen

Wilt u besparen op uw laadkosten met uw Volkswagen ID. Buzz? Dan is dit iets waar u veel voordelen uit kunt halen, want in de nabije toekomst zijn er zonnepanelen beschikbaar op de Volkswagen ID. Buzz!

Met Abt e-line is dit straks mogelijk. Abt staat momenteel bekend om de motorisch opgevoerde en stoerder aangeklede Audi- en Volkswagen-modellen, maar in de vorm van Abt e-Line komt er een afdeling die zich gaat bezighouden met de ontwikkeling van elektrische hardware. Bij Abt e-Line kunt u momenteel al terecht voor elektrische Volkswagen Caddy en Transporter uitvoeringen. Voor de nieuwste ontwikkeling wordt er nu ook een Volkswagen gebruikt, namelijk de ID. Buzz. Nu is het niet voor het verder ontwikkelen van het elektrische rijden zelf, maar het nog efficiënter maken ervan.

lquyk7jbzfpj

Over Abt e-line

Met Abt e-Line krijgt de ID. Buzz geen extra vermogen of speciaal bodywork, maar zal wél zonnepanelen op het dak krijgen. Deze panelen op het dak kunnen tot wel 600 watt bijladen. De overweging bij Abt e-Line is om ook met panelen te komen voor op de zijkant van de ID Buzz. Een ID Buzz zou met deze panelen erbij in de zon zelfs tot 1.000 watt moeten kunnen bijladen. In het gunstigste geval zou dit jaarlijks 3.000 'gratis' EV-kilometers per jaar op kunnen leveren, volgens Abt e-Line. De panelen voor de ID Buzz zullen in 2024 beschikbaar moeten worden.