Productie inschrijvingen voor de Tiguan PHEV geopend

Vanaf eind maart 2024 is de nieuwe Volkswagen Tiguan eHybrid, oftewel de Plug-in Hybride variant, te bestellen. Nog voor de officiële introductie kunnen wij, als officieel Volkswagen dealer, productieplekken reserveren. Bent u geïnteresseerd in de Tiguan eHybrid? Geef dit dan door via het formulier, onze verkoopadviseurs nemen dan contact op. (De aanvraag is vrijblijvend, u zit nergens aan vast)

Drie beschikbare uitvoeringen

De Plug-in Hybride variant van de nieuwe Tiguan is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen uit zowel de Life Edition als de R-Line Business met beide 150 kW / 204 PK, daarnaast is de R-Line Business ook nog beschikbaar met 200 kW / 272 PK. Alle drie de Plug-in Hybride varianten zijn uitgerust met een elektrische actieradius van zo'n 100 kilometer. De Plug-in Hybride is al beschikbaar vanaf € 50.990. Vanaf eind maart staat de nieuwe Tiguan bij Huiskes-Kokkeler in de showroom.

Interesse in de Tiguan Plug-in Hybride

Interesse in één van de drie uitvoeringen van de Plug-in Hybride variant van de nieuwe Volkswagen Tiguan? Geef dit dan aan via het onderstaande formulier en onze verkoopadviseurs zullen contact met u opnemen. Neem daarnaast via hier een kijkje op de modelpagina van de nieuwe Tiguan en lees meer over het nieuwe model.