Hengelo

De hoofdvestiging van Huiskes-Kokkeler Autogroep is gevestigd in Hengelo: Autolease, Autoverhuur, Werkplaats en Magazijn voor de merken Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Zowel sales als service, reparatie, onderhoud en APK.

Volkswagen Bedrijfswagens Hengelo

Bij Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens in Hengelo kunt u voor verkoop van nieuwe en gebruikte VW Bedrijfswagens terecht. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de inrichting van uw bedrijfsvoertuig. Ook onze service laat niets te wensen over: wij dagen u uit met onze 8 servicebeloften!

Huiskes-Kokkeler Hengelo
Play

Huiskes-Kokkeler Hengelo

Almelo

In Almelo kunt u terecht voor Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA occasions. We bieden ook occasions van andere merken aan. Ook voor service, reparatie, onderhoud en schadeherstel van uw Audi, ŠKODA, SEAT, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagen bent u aan het juiste adres.

Schadeherstel Almelo

Huiskes-Kokkeler Schadeherstel in Almelo is geschikt om uw voertuig te laten beoordelen en laten maken. Huiskes-Kokkeler Schadeherstel staat voor: 100% ontzorgen, 100% klantgedreven, 100% vakmanschap en 100% betrokken.

Enschede

In Enschede kunt u terecht voor uw Volkswagen Sales & Service, ŠKODA Service, Private Lease (Occasions) en schadeherstel van uw auto.

Schadeherstel Enschede

Hanterink Autoschadeherstel in Enschede is geschikt om uw voertuig te laten beoordelen en laten maken. Hanterink Autoschadeherstel staat voor: 100% ontzorgen, 100% klantgedreven, 100% vakmanschap en 100% betrokken.

Oldenzaal

In onze Outlet Oldenzaal kunt u terecht voor Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA occasions. Ook voor service, reparatie en onderhoud van uw Volkswagen, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagen bent u aan het juiste adres.