Reparatie en onderdelen

Reparatie en onderdelen

Moet uw auto gerepareerd worden of bent u op zoek naar onderdelen? Wij denken graag met u mee. Wij leveren alle originele onderdelen voor Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA en geven altijd garantie op de onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden, afhankelijk van het merk en het model. Voor Volkswagen en Audi modellen bieden wij 2 jaar garantie aan en voor SEAT en ŠKODA modellen 4 jaar.

Distributieriem of ketting

Twijfelt u over de technische staat van de distributieriem of ketting van uw auto? Maak dan direct een afspraak met onze serviceadviseurs.

Remschijven

Op zoek naar remschijven voor uw auto? Deze worden altijd vervangen in combinatie met de remblokken. Bekijk hier direct de te verwachten kosten.

Remblokken

Zijn de remblokken van uw auto aan vervanging toe? Blijf hier bij twijfel nooit te lang mee rondrijden. Kom gerust vrijblijvend langs voor een controle.

Versnellingsbak

Schakelt uw auto niet meer goed en wilt u de versnellingsbak laten reviseren? Bekijk hier de te verwachten kosten.

Koppakking

U kan een kapotte koppakking op een aantal punten herkennen. Moet dit vervangen worden? Vraag dan direct een offerte aan voor uw auto.

Koppeling

Problemen met schakelen? Blijf hier dan nooit te lang mee doorrijden. Neem bij twijfel altijd direct contact met ons op.

Staan de gewenste werkzaamheden er niet tussen en zou u graag een offerte willen ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop of bel naar telefoonnummer 074-255 4141. Uiteraard is het altijd mogelijk om bij ons langs te komen voor een diagnose.