A8-beveiliging

Een overval, carjacking, kidnapping of een ongeval?

Uw auto is veel meer dan een vervoermiddel. Zeker als u vanwege uw beroep of persoonlijke omstandigheden een hoog risico op noodsituaties heeft. Een overval, carjacking, kidnapping of een ongeval … u moet er niet aan denken. 

Huiskes-Kokkeler werkt samen met Faringwell, al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van voertuigbeveiling. Faringwell heeft voor deze situaties een noodknop ontwikkeld, en wij kunnen deze voor u inbouwen.

Wat doet deze noodknop?

Met een noodknop, medische knop en crash sensor in uw auto krijgt u automatisch contact met de High Security Room van de alarmcentrale. Dit is een speciaal afgeschermde afdeling in het Operations Center. Complexe protocollen en snelle afstemming met hulpdiensten krijgen daar exclusief aandacht. De centralisten zijn multidisciplinair opgeleid en zeer ervaren in het werken met diverse applicaties. Zij weten hoe te handelen in speciale situaties.

Eventueel uitgebreid met uitluistersysteem in uw auto, zodat de beveiligingsspecialist uw auto kan uitluisteren en hoort welke hulp u nodig heeft. Een veilig gevoel, toch?

Prettig om te weten: met een mobiele noodknop kunt u via uw auto de Alarmcentrale waarschuwen, tot wel 35 meter afstand. 

Kosten

Uw voordelen: 
✔  Persoonlijke veiligheid en vrijheid
✔  Betrouwbare autobeveiliging
✔  Alarmcentrale 24/7 bereikbaar
✔  Bescherming van uw privacy
✔  Professionele support van FARINGWELL

Noodknop, medische knop en crash sensor (inclusief inbouw):
•  € 1.849 (excl. btw)
 € 2.237 (incl. btw)

Meer alarmsystemen: