4 jaar garantie bij een nieuwe Audi

Elke nieuwe Audi wordt afgeleverd met uitgebreide garantiebepalingen. U kiest bij Audi namelijk niet voor niets voor een hoogwaardig technisch product waar u jaren mee vooruit kunt. Dat bewijzen wij graag en daarom heeft u op een nieuwe Audi met verbrandingsmotor maar liefst 4 jaar garantie (i.c.m. dealeronderhoud).

Als zich binnen de garantietermijn een defect voordoet als gevolg van een materiaal- en/of fabricagefout, dan garandeert uw Audi-dealer dat dit kosteloos wordt hersteld of vervangen. Zo hoeft u zich gedurende deze periode geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en kunt u onbezorgd genieten van uw Audi.

4 jaar reparatiegarantie

Bij Huiskes-Kokkeler krijgt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die wij aan uw Audi hebben verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met een aantal uitzonderingen.

3 jaar lakgarantie

Drie jaar na afleveringsdatum van uw nieuwe Audi wordt er garantie gegeven op lakschade. De garantie geldt allen wanneer er sprake is van fabricage- en/of materiaalfouten. 

8 jaar garantie op hoogvoltaccu's

Nieuwe elektrische en hybride Audi-modellen krijgen op de hoogvoltaccu garantie tot 8 jaar of 160.000 km na aankoop. Het is belangrijk om onze serviceadviseurs bij reparaties, problemen of bij vragen te raadplegen om verzekerd te zijn van de beste onderhoud en uw eigen veiligheid te garanderen. 

12 jaar carrosseriegarantie

Voor alle Audi modellen vanaf het modeljaar 1998 geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie voor gevolgen van roestschade, die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het vervangen van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk maakt.

Laatst ge-update: april 2023. U kunt de meest actuele informatie ook vinden op de website van Audi Nederland. Onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Voor meer informatie over de garantiebepalingen kunt u direct contact opnemen met onze serviceadviseurs.