Standaard met 4 jaar garantie

Als er zich binnen 4 jaar (óf tot 100.000 km) een defect voordoet als gevolg van een mechanische- en/of fabricagefout, dan valt onder de garantie. Uw CUPRA dient wel volgens de fabrieksvoorschriften te zijn onderhouden (bij een officiële CUPRA dealer/servicepartner). Mocht uw CUPRA bijvoorbeeld onverhoopt een mankement hebben aan de versnellingsbak of aircopomp, dan kunt u ervan op aan dat het mankement snel en vakkundig door de CUPRA-vestiging wordt verholpen. De garantie blijft zelfs behouden bij een eigenaarswissel. Deze garanties gelden voor CUPRA modellen die in Nederland zijn gekocht ná 1 april 2021. 

Uitgezonderd zijn kosten voor reparaties die tot normale slijtage en onderhoud worden gerekend, net als softwarematige aanpassingen die niet aan een productfout of technisch probleem gerelateerd zijn. Denk bijvoorbeeld aan een navigatieupdate.

4 jaar garantie op uitgevoerde reparaties

Bij Huiskes-Kokkeler krijgt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op de onderdelen en reparaties die wij aan uw CUPRA hebben verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen. Dit geldt voor alle reparaties die vanaf 1 juni 2017 zijn uitgevoerd.

3 jaar lakgarantie

We geven gedurende een termijn van 3 jaar na de afleveringsdatum garantie op de carrosserielak indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten.

8 jaar garantie op de accu

U krijgt standaard 8 jaar garantie op de accu uit elektrische en hybride SEAT-modellen tot 160.000 kilometer. Om verzekerd te zijn van de allerbeste service voor uw CUPRA en accupakket kunt u bij onze monteurs terecht, zij werken volgens de fabrieksvoorschriften en weten als geen ander hoe ze uw (hybride-/volledig-) elektrische SEAT in topvorm kunnen houden. 

Carrosseriegarantie 12 jaar

Voor alle nieuwe SEAT-modellen met een volledig verzinkte carrosserie geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie. Dit geldt voor de gevolgen van roestschade die ontstaan door oorzaken van binnenuit en die het herstel van een carrosseriedeel noodzakelijk maken.

Laatst ge-update: april 2023. Onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Voor meer informatie over de garantiebepalingen kunt u direct contact opnemen met onze serviceadviseurs.