Standaard met 4 jaar garantie

Alle nieuwe SEAT modellen hebben standaard 4 jaar fabrieksgarantie na aankoop. Krijgt u een defect binnen 4 jaar na aankoop en 100.000 km, dan valt dit onder de garantie. U wordt vakkundig geholpen door onze monteurs volgens de fabrieksvoorschriften. 

Kosten die worden gemaakt voor de reparaties die tot reguliere slijtage en onderhoud worden gerekend, vallen niet onder de garantie. Dit geldt ook voor softwareaanpassingen waarbij geen fysieke onderdelen worden vervangen. Uw SEAT moet volgens fabrieksvoorschriften worden onderhouden om in de garantie te blijven. 

Carrosseriegarantie 12 jaar

Alle SEAT-modellen die een volledig verzinkte carrosserie hebben, krijgen 12 jaar garantie op de gehele carrosserie. De garantie geldt op roestschade die van binnenuit ontstaan is en waardoor herstel noodzakelijk is. Voor de modellen zonder verzinkte carrosserie geldt een carrosseriegarantie van 6 jaar. 

8 jaar garantie op de accu

U krijgt standaard 8 jaar garantie op de accu uit elektrische en hybride SEAT-modellen tot 160.000 kilometer. Om verzekerd te zijn van de aller beste service voor uw SEAT en accu kunt u bij onze monteurs terecht, zij werken volgens de fabrieksvoorschriften en weten als geen ander hoe ze uw (deels) elektrische SEAT in topvorm te houden. 

2 of 3 jaar lakgarantie

Wanneer er lakschade optreedt door materiaal- of fabricagefouten, wordt er tot 2 of 3 jaar na afleveringsdatum garantie gegeven.

  • 2 jaar: SEAT Arosa, Ibiza/Cordoba (6K), Inca en Alhambra.
  • 3 jaar: SEAT Ibiza (6L en 6J), Cordoba (6L), Leon, Toledo, Exeo en Altea

4 jaar garantie op reparaties

Laat u uw SEAT onderhouden of repareren bij Huiskes-Kokkeler met originele SEAT onderdelen, dan geldt een garantietermijn van 4 jaar na aankoopdatum. 

Als een onderdeel binnen de garantietermijn van uw SEAT wordt vervangen, blijft de oorspronkelijke garantietermijn die op de auto geldt ook van kracht op het vervangen onderdeel. De oorspronkelijke garantietermijn wordt niet verlengd door nieuwe onderdelen. 

Download de garantiebrochure van SEAT

Alle vermeldingen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten

Onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen. Genoemde prijzen zijn geüpdatet in januari 2020. Voor meer informatie over de garantiebepalingen kunt u direct contact opnemen met onze serviceadviseurs.