Verzeker dat u niet voor verrassingen komt te staan

Wij willen dat u zo lang mogelijk geniet van uw Škoda. Daarom biedt Škoda een uitgebreid garantieprogramma, voor als er onverhoopt toch iets met uw auto gebeurt. 

4 jaar garantie bij dealeronderhoud

Bij een nieuwe Škoda krijgt u standaard 4 jaar garantie. Deze bestaat uit 2 jaar Škoda fabrieksgarantie aangevuld met 2 jaar extra garantie voor modellen vanaf 2021. Hierin vallen betaalde reparaties aan uw Škoda en de benodigde onderdelen. Deze garantie blijft behouden wanneer u de reparaties bij Huiskes-Kokkeler volgens fabrieksvoorschriften laat uitvoeren. Ook bij een eigenaarswissel blijft de garantie behouden.

4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden

Bij Huiskes-Kokkeler krijgt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die wij aan uw Škoda hebben verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

3 jaar lakgarantie

Krijgt u binnen 3 jaar na de aankoop van uw Škoda lakschade door een materiaal- en/of fabricagefout, dan krijgt u garantie op de lak van uw auto. Ook bij de lakgarantie is het van belang dat uw Škoda volledig volgens de fabrieksgarantie is onderhouden om binnen de garantie te vallen. 

8 jaar garantie op hoogvoltaccu

Op elke hoogvoltaccu bij nieuwe elektrische en hybride modellen van Škoda zit een garantie van 8 jaar of maximaal 160.000 kilometer. Onze monteurs zijn speciaal opgeleide technici en gekwalificeerd om aan hoogvoltaccu’s te mogen werken. Zo bent u verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.

12 jaar carrosseriegarantie

Voor alle Škoda-modellen met een volledig verzinkte carrosserie geldt een garantietermijn van 12 jaar. Voor de gevolgen van roestschade die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het herstel van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk maakt.  

Aanvullende informatie (elektrische modellen):

Citigoe iV:
De Citigoe iV wordt standaard geleverd inclusief zes jaar onderhoud en APK. Speciaal opgeleide Škoda technici zullen de werkzaamheden uitvoeren. De Škoda Citigoe iV wordt geleverd inclusief: 
• 2 jaar volledige fabrieksgarantie 
• 8 jaar fabrieksgarantie op de hoogvoltaccu (max. 160.000 km) 
• Door Škoda geadviseerde onderhoudsinspecties en de wettelijke APK-keuringen voor een periode van 6 jaar óf maximaal 90.000 km (hetgeen wat als eerst bereikt wordt), uit te voeren door een erkende Nederlandse Škoda servicepartner naar keuze.

Elektrische voertuigen:
4 jaar garantie niet van toepassing op elektrische voertuigen van Škoda. Op de elektrische voertuigen geldt een garantietermijn van 2 jaar. Škoda biedt standaard 4 jaar garantie op elke auto met verbrandingsmotor, gebouwd vanaf augustus 2020 - modeljaar 2021. De garantie blijft van toepassing zolang er door de fabriek voorgeschreven onderhoud en reparaties worden uitgevoerd.

Laatste ge-update: april 2023. U kunt de meest actuele informatie ook vinden op de website van Škoda Nederland. Onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Voor meer informatie over de garantiebepalingen kunt u direct contact opnemen met onze serviceadviseurs.