Verzeker dat u niet voor verrassingen komt te staan

U wilt met een net aangeschafte Volkswagen Bedrijfswagen niet voor verrassingen en onverwachte kosten komen te staan, de garantie van Volkswagen Bedrijfswagens biedt u die zekerheid. 

2 jaar fabrieksgarantie

Standaard krijgt u bij aankoop van uw nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen twee jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking. Hierin vallen betaalde reparaties aan uw bedrijfswagen en de benodigde onderdelen. Uw Volkswagen Bedrijfswagen blijft deze garantie behouden wanneer u de reparaties bij Huiskes-Kokkeler volgens fabrieksvoorschriften laat uitvoeren. 

Volkswagen Extra Garantie

U kunt bij Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens een extra garantie afsluiten bij de aankoop van uw nieuwe Volkswagen Bedrijfswagens. U koopt 2 jaar extra garantie waardoor uw totale garantie in totaal vier jaar bedraagt. Bekijk hieronder de tarieven:

Model

150.000 km (2+2)

 200.000 km (2+2)

Caddy

€ 199€ 249

Transporter

€ 349€ 449

Amarok

€ 449€ 549

Crafter

€ 549€ 649

e-Crafter

€ 399€ 499

Carrosseriegarantie

De carrosseriebestendigheid staat hoog in het vaandel bij Volkswagen. Er wordt daarom 12 jaar garantie gegeven op de carrosserie van elke Volkswagen Bedrijfswagen. De garantie is geldig op het ontstaan van roest van binnenuit en de noodzakelijke reparaties die hierop volgen. 

3 jaar lakgarantie

Er wordt veel aandacht aan het spuitproces van uw Volkswagen Bedrijfswagen. Volkswagen wil graag de kwaliteit van de lak waarborgen en geeft daarom drie jaar lakgarantie op een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen. 

Alle vermeldingen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten

Onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen. Genoemde prijzen zijn geüpdatet in januari 2020. Voor meer informatie over de garantiebepalingen kunt u direct contact opnemen met onze serviceadviseurs.