Verzeker dat u niet voor verrassingen komt te staan

Wij willen dat u zo lang mogelijk geniet van uw Volkswagen. Daarom biedt Volkswagen een uitgebreid garantieprogramma, voor als er onverhoopt toch iets met uw auto gebeurt. 

4 jaar garantie bij dealeronderhoud

Bij een nieuwe Volkswagen krijgt u standaard 4 jaar garantie. Deze bestaat uit 2 jaar Volkswagen fabrieksgarantie aangevuld met 2 jaar extra garantie. Hierin vallen betaalde reparaties aan uw Volkswagen en de benodigde onderdelen. Deze garantie blijft behouden wanneer u de reparaties bij Huiskes-Kokkeler volgens fabrieksvoorschriften laat uitvoeren. 

De elektrische modellen en Volkswagens tot en met modeljaar 2020 zijn uitgesloten van de 2 jaar extra garantie en krijgen standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Elektrische modellen zijn voorzien van standaard tot en met 5 jaar onderhoud.

2 jaar garantie op elektrische Volkswagens en modellen tot 2021

Rijdt u een elektrische auto of een Volkswagen van een modeljaar voor 2021? Dan krijgt u standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Op elektrische modellen krijgt u standaard tot en met 5 óf zelfs 7 jaar onderhoud, afhankelijk van het model.

4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden

Bij Huiskes-Kokkeler krijgt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die wij aan uw Volkswagen hebben verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

Lakgarantie: 3 jaar

Koopt u een nieuwe Volkswagen, dan krijgt u standaard 3 jaar lakgarantie. Wanneer er binnen 3 jaar na aanschaf van uw nieuwe Volkswagen lakproblemen ontstaan door fabricage- of materiaalfouten, verhelpen wij dit kosteloos voor u. Onze schadeherstelbedrijven herstellen uw schade volgens de fabrieksvoorschriften. Zo blijft u Volkswagen een echte Volkswagen. 

8 jaar garantie op hoogvoltaccu's

Nieuwe elektrische en hybride Volkswagens krijgen op de hoogvoltaccu garantie tot 8 jaar of 160.000 km na aankoop. Het is belangrijk om onze serviceadviseurs bij reparaties, problemen of bij vragen te raadplegen om verzekerd te zijn van de beste onderhoud en uw eigen veiligheid te garanderen. 

12 jaar carrosseriegarantie

Uiteraard worden de carrosserieën van Volkswagen geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten en is de carrosserie volledig verzinkt. Omdat Volkswagen zo zeker is van de kwaliteit, ontvangt u 12 jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit, zonder enige kilometerbeperking.  

Download de garantiebepaling van Volkswagen

Laatst ge-update: april 2023. U kunt de meest actuele informatie ook vinden op de website van Volkswagen Nederland. Onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Voor meer informatie over de garantiebepalingen kunt u direct contact opnemen met onze serviceadviseurs.