Is uw Audi 5 jaar of ouder?

Bij Huiskes-Kokkeler willen we dat u eindeloos kunt genieten van onvergetelijke ervaringen met uw Audi. Dus ook als uw Audi al wat langer meegaat. Daarom bieden wij Audi Lifetime Service. Hiermee bent u verzekerd van het beste onderhoud voor uw Audi van 5 jaar en ouder en profiteert u standaard van 15% korting op onderhoud, remmen en riemen.*

Audi Lifetime Service

15% korting

Goed onderhoud is essentieel om lang te kunnen genieten van uw Audi. Met Audi Lifetime Service kiest u voor het beste onderhoud en profiteert u standaard van 15% korting op onderhoud, remmen en riemen.*

De zekerheden van dealer-onderhoud

Naast voordelige onderhoudstarieven, kunt u rekenen op zekerheden zoals 4 jaar garantie op onderhoud en reparatie, standaard pechhulp, Audi-kwaliteit voor een goede prijs, vakkundige specialisten en een Audi die altijd voorzien is van de meest actuele software-updates. Zo profiteert u dus ook van alle voordelen en zekerheden van een officiële Audi-dealer.

Gratis Audi Lifetime Check met onderhoudsplan

Benieuwd naar uw voordeel van Audi Lifetime Service en welk onderhoud u aankomende periode te wachten staat? Laat dan kosteloos de Audi Lifetime Check uitvoeren. Onze service adviseurs maken samen met u een onderhoudsplan zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

Heeft u vragen?

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u vragen? Of wilt u direct een afspraak maken? Maak gerust gebruik van onderstaande buttons. Of bel 074-255 47 32. 

* Voorwaarden:

Audi Lifetime Service biedt voor alle Audi’s, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen (excl keramische remmen), distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven.