Uw CUPRA Born altijd bij de hand

Met de My CUPRA App bent u altijd verbonden met uw CUPRA Born. Deze app geeft u allerlei relevante informatie op uw smartphone, denk hierbij aan de wagenstatus en locatie van uw Born of zelfs de klimatisering op afstand. Bekijk hieronder hoe u de My CUPRA App instelt. Dit kan middels een stappenplan op deze pagina of de instructievideo onderaan de pagina.

Rijdt u een ander model van CUPRA en wil u deze koppelen met uw smartphone? Bekijk dan onze CUPRA CONNECT pagina.

800_029cuprabornvaporgreyhigh

1. Download de app via bovenstaande buttons en log in

a. Stap in uw CUPRA Born en zorg dat uw infotainmentsysteem start, selecteer daarna 'Online modus'
b. Klik op 'Gebruikers' vervolgens 'Voeg primaire gebruiker toe' en tot slot 'Log in'
c. Download de My CUPRA App op uw smartphone via de QR code op het scherm of het via de bovenstaande buttons.
d. Open vervolgens de app op uw smartphone en log in met uw CUPRA ID. Heeft u nog geen CUPRA ID? Dan kunt u deze gelijk aanmaken via de app

CUPRABorn_detail (3)

2. Stel de app in

1. Accepteer de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid van de app
2. Kies je gewenste marketingvoorkeuren
3. Tenslotte Vult u uw persoonlijke gegevens in

CUPRABorn_detail (5)

3. Koppel de app aan uw CUPRA Born

a. Vul het VIN-nummer van uw CUPRA Born in en kies uw gewenste land en taal
b. Maak uw persoonlijke 4-cijferige Pincode aan en bevestig het CUPRA CONNECT abonnement
c. Scan dan de QR-code die zichtbaar is op het infotainmentsysteem van uw CUPRA Born
d. U bent klaar! Nu kunt u volop genieten van de online diensten van de My CUPRA App en het uiterste uit uw CUPRA halen

Instructievideo
Play

Instructievideo

Veel gestelde vragen over My CUPRA App

  • Door gebruik te maken van de My CUPRA App blijft u voortdurend in contact met uw CUPRA Born. Het ontbreken van deze app zorgt ervoor dat u essentiële functies mist. De app is echter vooral nuttig in het dagelijks gebruik. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om het interieur vooraf te verwarmen en uw reisroute te plannen, inclusief laadstops onderweg, met behulp van de My CUPRA App.

  • Door de My CUPRA App te downloaden op uw smartphone of te gebruiken via het infotainmentsysteem van uw CUPRA Born, krijgt u toegang tot diverse functies en kunt u op afstand informatie bekijken en bedienen.

  • Door gebruik te maken van uw persoonlijke CUPRA ID krijgt u toegang tot de digitale omgeving van CUPRA. Dit stelt u in staat om in te loggen op diverse CUPRA-services, zoals Mijn CUPRA en de My CUPRA App. Voor een soepel verloop van het afleverproces is het aan te raden om vooraf een CUPRA ID aan te maken en de My CUPRA App op uw smartphone te installeren.

  • CUPRA slaat een database op met alle persoonlijke gegevens die zijn verstrekt, evenals andere benodigde informatie om alle diensten van de My CUPRA App aan te kunnen bieden, zoals voertuiggegevens en geolocatie. Alle gegevens die voortkomen uit het gebruik van de My CUPRA App-diensten behoren toe aan de klant. Het gebruik van deze gegevens is alleen mogelijk nadat de klant hier expliciet toestemming voor heeft gegeven.

    Het gebruik van gegevens voldoet altijd aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR). Voor meer informatie kunt u de privacy policy van de My CUPRA App raadplegen.

    Wij willen benadrukken dat CUPRA enkel en alleen gebruikmaakt van de gegevens, samen met zijn distributie- en servicepartners. Gegevens worden niet gedeeld met derden voor commerciële doeleinden en worden meestal anoniem gehouden. Niet-anonieme gegevens worden alleen gebruikt wanneer dit noodzakelijk is, en in dergelijke gevallen worden de gegevens zorgvuldig verwerkt volgens strenge beveiligingsrichtlijnen.