Audi navigatie update

Kunt u het zich nog voorstellen, rijden zonder navigatie? Tegenwoordig vinden we onze weg veelal met behulp van het navigatiesysteem in binnen- en buitenland. Het Europese weggennetwerk verandert continu, zorg er daarom voor dat uw navigatiesysteem altijd up-to-date is. 

De navigatie update is niet alleen voor het actualiseren van het Europese wegennet maar ook een uitbreiding van de Points of Interest, hotels, restaurants, tankstations, parkeergarages, vliegvelden, theaters, golflocaties en vele andere interessante bestemmingen.

De Audi navigatie update: € 199,- inclusief installatie

Deze navigatie-update kost normaliter € 199. In combinatie met regulier onderhoud en/of airco-onderhoud kost de update slechts € 99.

Maak eenvoudig een afspraak via onderstaande button of neem contact op via 074-255 47 32.

Hulp nodig bij de Audi navigatie update?

Komt u er niet uit of heeft u liever dat wij het voor u regelen? Plan dan nu uw afspraak in via onze online planner. We helpen u graag verder.

NIEUW: plan telefonisch uw afspraak in via Jan

Plan uw afspraak in bij 'Jan', onze digitale assistent. Het werkt heel simpel en u kunt 24/7 een afspraak plannen via de telefoon. Probeer het uit en bel nu met Jan. Direct na het maken van de afspraak ontvangt u een reserveringsbevestiging via SMS.

Binnen 3 minuten telefonisch een afspraak plannen
Altijd bereikbaar, 24/7
Direct een SMS-bevestiging
Neemt altijd op, dus geen telefonische wachttijden