Wat gemaakt is door experts, moet gerepareerd worden door experts

Een sterretje in uw ruit kan zomaar gebeuren. En als u die heeft, kunt u doorgaans vele kanten op om dit te laten repareren. Tenzij u Audi rijdt. Omdat er zoveel technologie en knowhow is verwerkt in een Audi ruit, beschikken alleen de Audi experts van Huiskes-Kokkeler over alle kennis en ervaring om dit vakkundig te verhelpen. Daarom kunt u uw ruit het beste bij ons laten herstellen. Zo bent u verzekerd van ruitschadeherstel met originele onderdelen en volgens fabrieksvoorschriften.

Dat is ruitreparatie bij Huiskes-Kokkeler. Powered by Dealerglass.

Powered by Dealerglass. De voordelen:

 Reparatie door de Audi experts van Huiskes-Kokkeler;
 Reparatie volgens fabrieksspecificatie met originele onderdelen;
 Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging;
 Wij regelen alles met uw verzekeraar of leasemaatschappij;
 Sterretje in de ruit? In veel gevallen gratis hersteld*

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen? 
Gebruik dan onderstaande buttons.

Voorkom erger bij een sterretje. Bovendien in veel gevallen gratis hersteld*

De ruiten van uw Audi vormen een onmisbaar onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadigde ruit verliest zijn beschermende werking. Daarom kan ook een sterretje in uw ruit al gevaarlijk zijn. Door trillingen of snelle temperatuurwisselingen kan dat sterretje onverwachts uitgroeien tot een flinke barst met alle gevolgen van dien. Bovendien moet uw ruit dan worden vervangen wat extra kosten met zich meebrengt. Schakel daarom tijdig onze expertise in bij ruitschade.

Heeft u een sterretje in de ruit en is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? 
Goed nieuws, dan kan het bijna altijd snel en eenvoudig gerepareerd worden. In veel gevallen zelfs gratis*.

* De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij uw autoverzekering geclaimd worden mits u WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat u een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat u zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk uw polisvoorwaarden wat exact voor u van toepassing is.

De Audi ruitexperts van Huiskes-Kokkeler laten u niet barsten

Een kleine ruitbeschadiging kan goed hersteld worden met speciale hars. Wij werken volgens strenge fabrieksvoorschriften en maken uitsluitend gebruik van originele materialen en lijmsoorten. Na de behandeling is vaak met het blote oog bijna niet meer te zien waar de steen de ruit geraakt heeft. Wel geldt: hoe eerder u naar de ruit laat kijken, hoe minder u van de reparatie ziet. Is de ruitschade te groot (geworden), dan moet uw ruit worden vervangen. Ook dan kunt u uiteraard rekenen op de vakkundigheid van onze Audi experts.

Dat is ruitreparatie bij Huiskes-Kokkeler. Powered by Dealerglass.

werkplaats-monteur_5

Plan hier uw ruitreparatie in