Omdat een sterretje in uw ruit nooit goed uitkomt...

Altijd vervelend: een sterretje in uw ruit. Als ondernemer wilt u weer snel door en u heb het liefst dat de reparatie wordt uitgevoerd door iemand die de wagen door en door kent. Daarom kunt u uw ruit voortaan bij onze VW Bedrijfswagens-vestiging laten herstellen, powered by Dealerglass. Zo bent u verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel met originele onderdelen en volgens fabrieksvoorschriften. Snel ruitherstel door Huiskes-Kokkeler. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

Powered by Dealerglass. De voordelen:

  • Reparatie door een erkende Volkswagen Bedrijfswagens dealer, namelijk Huiskes-Kokkeler;
  • Reparatie volgens fabrieksspecificatie, met originele onderdelen;
  • Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging, dus geen storingen achteraf;
  • Afspraak bij u in de buurt;
  • Wij regelen alles met uw verzekeraar of leasemaatschappij;
  • Sterretje in de ruit? In veel gevallen gratis hersteld.*

Sterretje in de ruit? In veel gevallen gratis hersteld*

Heeft u een sterretje in de ruit en is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd snel en eenvoudig gerepareerd worden. In veel gevallen zelfs gratis*.

* De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij uw autoverzekering geclaimd worden mits u WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat u een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat u zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk uw polisvoorwaarden wat exact voor u van toepassing is.

werkplaats-monteur_5

Plan hier uw ruitreparatie in