SEAT ruitenservice, Powered by Dealerglass

Een sterretje, een barst of een ingeslagen ruit? Voor alle soorten ruitschade kunt u bij de ruitenservice van Huiskes-Kokkeler terecht. Als officiële merkdealer kennen wij uw SEAT als geen ander. Powered by Dealerglass, dus verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel met originele onderdelen volgens de fabrieksvoorschriften. Indien gewenst, regelen wij uiteraard ook de afhandeling met uw lease- of verzekeringmaatschappij.

Powered by Dealerglass. De voordelen:

  • Reparatie door erkende SEAT dealer, namelijk Huiskes-Kokkeler;
  • Reparatie volgens fabrieksspecificaties, met originele onderdelen;
  • Directe kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging, dus geen storingen;
  • Alles met uw verzekeraar of leasemaatschappij wordt geregeld, indien gewenst;
  • Sterretje in de ruit? In veel gevallen gratis hersteld*

Voor zowel sterretjes als een kapotte ruit

Laat ruitschades altijd tijdig repareren. Kleine sterretjes blijven dan zo schoon mogelijk, waardoor ze nagenoeg onzichtbaar te herstellen zijn. En door het snel te laten repareren wordt ook voorkomen dat de ruit verder gaat scheuren/barsten. Komt de reparatie niet direct uit? Plak dan een stickertje over de beschadiging zodat er geen vuil in komt . Dit helpt tevens enigszins tegen doorscheuren.

Ook met het oog op veiligheid is het van belang om tijdig actie te ondernemen bij ruitschade.

Is uw ruit gebarsten of ingeslagen? 
Gelukkig kunt u altijd terecht bij onze werkplaats. Dankzij originele SEAT-onderdelen en de beste kennis bent u verzekerd van nieuwe ruit op maat, inclusief perfect uitgevoerde kalibratie van alle hedendaagse hulpsystemen, dus geen storingen achteraf. Zo kunt u weer veilig, snel en vertrouwd de weg op met uw SEAT.

Heeft u een sterretje in de ruit en is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? 
Goed nieuws, dan kan het bijna altijd snel en eenvoudig gerepareerd worden.  In veel gevallen zelfs gratis*.

* De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij uw autoverzekering geclaimd worden mits u WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat u een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat u zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk uw polisvoorwaarden wat exact voor u van toepassing is.

werkplaats-monteur_5

Plan uw ruitreparatie in