Škoda ruitenservice, Powered by Dealerglass

Een sterretje, een barst of een ingeslagen ruit? Voor alle soorten ruitschade kunt u bij de ruitenservice van Huiskes-Kokkeler terecht. Als officiële merkdealer kennen wij uw Škoda als geen ander. Powered by Dealerglass, dus verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel met originele onderdelen volgens de fabrieksvoorschriften. Indien gewenst, regelen wij uiteraard ook de afhandeling met uw lease- of verzekeringmaatschappij.

Powered by Dealerglass. De voordelen:

  • Reparatie door erkende Škoda dealer, namelijk Huiskes-Kokkeler;
  • Reparatie volgens fabrieksspecificaties, met originele onderdelen;
  • Directe kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging, dus geen storingen;
  • Alles met uw verzekeraar of leasemaatschappij wordt geregeld, indien gewenst.

Kom direct in actie bij ruitschade

Een sterretje in de ruit is niet alleen hinderlijk, maar ook onveilig. Dankzij slecht wegdek of aanzienlijke temperatuurverschillen kan een sterretje zomaar en barst worden. Laat daarom uw ruitschade zo spoedig mogelijk repareren door de vakmensen van Huiskes-Kokkeler. Mocht u ruitschade hebben, plak er dan direct een (beschermende) sticker overheen zodat grotere schade wordt voorkomen. Daarmee voorkomt u tevens dat er vuil in de beschadiging terecht komt. Maak daarna direct een werkplaatsafspraak en wij nemen uw zorg uit handen.

werkplaats-monteur_5

Plan hier uw ruitreparatie in

NIEUW: plan telefonisch uw afspraak in via Jan

Plan uw afspraak in bij 'Jan', onze digitale assistent. Het werkt heel simpel en u kunt 24/7 een afspraak plannen via de telefoon. Probeer het uit en bel nu met Jan. Direct na het maken van de afspraak ontvangt u een reserveringsbevestiging via SMS.

Binnen 3 minuten telefonisch een afspraak plannen
Altijd bereikbaar, 24/7
Direct een SMS-bevestiging
Neemt altijd op, dus geen telefonische wachttijden