Steenslag? Laat het spoedig repararen

Er is niets vervelender dan na een ritje ontdekken dat uw motorkap, voorruit of spiegels zijn aangetast door steenslag. Steenslag is echter niet alleen oppervlakkig een ware irritatie voor de autobezitter, maar kan ook veel schade aanrichten aan het plaatwerk en de voorruit in de auto. Dit kan zelfs resulteren in roestvorming of een ster in de ruit. Gelukkig is het goed te repareren! Doe dit wel tijdig, aangezien het plaatwerk kan gaan roesten wat meer reparaties en kosten met zich mee brengt. 

De kosten van het repareren van steenslag zijn afhankelijk van de opgelopen schade en dus per geval verschillend. Wilt u graag weten wat het herstellen van de steenslag voor u gaat kosten, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier of neem telefonisch contact met ons op via 074 - 255 41 41.

Offerte aanvragen

Kies een schadeherstel vestiging
Kies bestand(en)

NIEUW: plan telefonisch uw afspraak in via Jan

Plan uw afspraak in bij 'Jan', onze digitale assistent. Het werkt heel simpel en u kunt 24/7 een afspraak plannen via de telefoon. Probeer het uit en bel nu met Jan. Direct na het maken van de afspraak ontvangt u een reserveringsbevestiging via SMS.

Binnen 3 minuten telefonisch een afspraak plannen
Altijd bereikbaar, 24/7
Direct een SMS-bevestiging
Neemt altijd op, dus geen telefonische wachttijden