Uitlijnen

Actie: uitlijncontrole en uitlijning

Merkt u de volgende klachten tijdens het rijden?
• Auto trekt naar links/rechts
• Nerveus en spoorgevoelig rijgedrag
• Stuur staat scheef bij rechtuit rijden
• Stuur draait niet vanzelf terug na een bocht?
...of heeft u recentelijk een stoepje geraakt?

Dan is het een goed moment om de uitlijning te laten controleren. 

Voor het actietarief van slechts € 39 controleren wij de uitlijning van het onderstel en ontvangt u daarvan een uitlijnrapport. Op dit uitlijnrapport staan de waardes van de meting aangegeven, naast de fabrieksspecificaties.

Uitlijnrapport, voor en na uitlijnen

Meer over uitlijnen:

Bij het uitlijnen worden de wielstanden gecontroleerd en afgesteld op de voorschriften van de fabrikant. Dit is zeer nauwkeurig millimeterwerk, en daar hebben wij professionele (3D-laser) apparatuur voor. Na een goede uitlijning stuurt de auto rustiger, comfortabeler en is de wegligging aanzienlijk beter. Bij een uitlijncontrole worden alleen de wielstanden gecontoleerd.

Door ouderdom en gebruik slijten delen van het onderstel waardoor de geometrie ervan licht verandert. Dit heeft invloed op de wielstanden (en dus de uitlijning). Ook wanneer u een stoepje heeft geraakt of wanneer wanneer er onderdelen van het onderstel zijn vervangen/aangepast kunnen de wielstanden veranderen en is het noodzakelijk om de auto te laten uitlijnen.

Een verkeerde uitlijning is bovendien zeer slecht voor de banden! Banden zullen veel sneller (en op een verkeerde manier) slijten.

Twijfelt u over de staat van uw uitlijning? Of ervaart of de eerder omschreven klachten? Laat dan voordelig uw uitlijning controleren.

Actieprijzen:

Voor de actieprijs van slechts € 39 (normaal: € 49) controleren wij de wielstanden en het onderstel. Mocht u na de uitlijncontrole een uitlijning willen, dan betaalt u slechts € 99 (normaal: € 129) en krijgt u de controle van ons gratis.

Let op: evt. camera-uitlijning niet inbegrepen, maar is wel mogelijk tegen meerprijs. Getoonde prijzen zijn incl. btw en gelden alleen voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens.

Meer interessante werkplaatsacties: