Wij stellen aan u voor de Sales manager van Audi: Rick Tabois. Rick is 40 jaar, al ruim 15 jaar samen met zijn vrouw getrouwd, heeft een zoon en dochter en woont in Hengelo. 

Rick komt uit een ondernemersgezin en een logische stap was om in de voetsporen van zijn ouders te treden. Echter, zag Rick een andere toekomst voor zich: "Na mijn opleiding aan het Saxion heb ik besloten om er een jaar tussen uit te stappen en te gaan werken bij een autobedrijf. De reden? Gewoon puur omdat mijn gevoel zei dat ik dit moest doen, om er zo achter te komen waar mijn interesse lag en waar ik echt blij van werd. Omdat ik altijd al veel interesse had in auto’s, motoren, design en commercieel ben ingesteld, kwam ik er dus al snel achter dat hier mijn passie lag." De verkoop-drive zat dus altijd al in zijn bloed. 

Vervolgens heeft Rick besloten om naar de autoschool 'IVA' in Driebergen te gaan en te verhuizen naar Zeist. Aansluitend is zijn loopbaan in de Automotive bij Audi importeur PON begonnen, waarna Rick nooit meer is weggeweest uit de autobranche.

Een tweede thuis

Rick beschouwt zijn functie als uitdagend, waarin hij zijn drive en passie goed kwijt kan. Dagelijks gaat Rick met véél plezier naar zijn werk en samen met zijn collega’s proberen ze het maximale uit iedere dag te halen. Zo weet Rick met eigen woorden mooi te omschrijven: "Bij Audi Centrum Hengelo gaan we verder dan de standaard klantrelatie. Wij zijn toegewijd om een ​​onberispelijke service te bieden aan onze gepassioneerde klanten en hun premium automobielen. We bedienen onze klanten met de grootst mogelijke aandacht en zorg in alle aspecten van het bedrijf en de branche." Ook worden er regelmatig bijzondere activiteiten met onze klanten georganiseerd, zoals een Driving Experience op het circuit of een dagje varen op een zeilboot. Dit creëert veel plezier en verbinding, waarin ook het realiseren van resultaten en klanttevredenheid voorop staan.  

Trotse RS-vertegenwoordiger

Bij Audi gaat het om passie hebben voor het merk, premium kwaliteit en oog voor details. De totale beleving moet kloppen, dat is precies wat Rick zo aantrekt in dit merk. De interessante gesprekken die dagelijks worden gevoerd met klanten hebben en het aanhoren van hun bijzondere verhalen, beschouwt Rick als een interessant en doorlopend leerproces.

Audi RS is de hoogste modellenlijn die nog boven onze S-modellen zijn gepositioneerd. "Echte puristen weten uiteraard dat de letters “RS” staan voor de term “RennSport".” Voor Rick betekent RS emotie, de allerhoogste hoogste kwaliteit en sportiviteit. Geïnspireerd door de racesport en aangepast aan het dagelijkse leven. Rick is met zijn team dan ook trots dat ze officieel Audi RS-vertegenwoordigers zijn.

Passie en beleving in ieder aspect

Iedere werkdag is volgens Rick weer een speciale beleving: "Elke dag is anders. Wat ik vooral belangrijk vind is dat we samen met ons Audi team plezier hebben en goede resultaten neerzetten. Wat me een goed gevoel geeft is als je aan het einde van een nuttige werkdag met een voldaan gevoel naar huis heen gaat en als ik thuis kom mijn zoontje al staat te wachten als Papa met zijn Audi aan komt rijden."

Rick heeft vele mooie momenten meegemaakt in de afgelopen jaren bij Audi. De allermooiste ervaring voor Rick: "Dat is en blijft het event dat wij met onze klanten naar de Nürburgring zijn geweest en ze mochten racen met de brullende RS/R8 V10 modellen. Ruim boven de 200 km/h kwamen ze voorbij op het rechte stuk (START/FINISH) en dan zie je achteraf die grote glimlach op ieders gezicht. Een ervaring waar je vervolgens nog vaak over napraat met elkaar en de momenten deelt.

Ik sta voor u klaar!

Heeft u een specifieke vraag of kan ik u ergens mee helpen? Neem via onderstaande button contact met mij op!