Audi RS

Huiskes-Kokkeler: officieel Audi RS-dealer

Huiskes-Kokkeler en Audi Centrum Hengelo officieel Audi RS-dealer

Niet alleen is Huiskes-Kokkeler een officiële Audi dealer, maar nu ook een Audi RS-dealer. Perfect voor als u op zoek bent naar extra uitdaging, snelheid en rijplezier. De Audi RS-modellen worden aangevoerd door het topje van de ijsberg: de Audi R8. Daarna komen de welbekende RS-modellen die gebaseerd zijn op de reguliere modellen van Audi. De RS-modellen zijn qua personalisering, power en beleving het summum van wat Audi te bieden heeft. Nu bij ons: Huiskes-Kokkeler.

Een greep uit ons Audi RS-aanbod

Hero

Ontmoet ons Audi RS-team

Maak kennis met de collega's die het aanspreekpunt zijn als het gaat om Audi 'Rennsport'. Zij kunnen u helpen met de aankoop van uw Audi RS-model, technische informatie m.b.t. het onderhoud of simpelweg met het beantwoorden van uw vraag. 

Ervaar het summum van Audi

Audi Sport honingraat

De Audi honingraat

Bij een Audi RS-model hoort natuurlijk ook een hoogwaardig sportief interieur. Dit wordt gekenmerkt door kuipstoelen, opvallende stiksels, carbonafwerking en RS-emblemen die terug te vinden zijn door het gehele interieur. Ook zijn er met Audi exclusive optionele designpakketten beschikbaar om het interieur aan uw eigen wensen aan te passen.

Denkt u aan Audi RS- en R-modellen, dan denkt u het honingraatpatroon dat onmiskenbaar verbonden is met het interieur. Audi sportstoelen worden voorzien met honingraat stiksels die naar wens samen te stellen zijn in verschillende kleuren. Een must voor elk RS- en R-interieur. 

V10 FSI

De kracht van TFSI en FSI

Elke RS versie beschikt over een TFSI motor, behalve de legendarische V10 FSI uit de R8-modellen. Audi was het eerste bedrijf dat een combinatie mogelijk maakte van directe benzine-inspuiting met turbodruk. In de zomer van 2004 werd de eerste TFSI motor gebruik in de Audi A3 Sportback. De 2.5 TFSI vijfcilinder werd daarna wereldberoemd omdat deze in Europa geïntroduceerd werd in de Audi RS3 en Audi TT RS, goed voor 9 opeenvolgende ‘International Engine of the Year Awards’. 

De Audi R8 is het enige huidige model met een atmosferische motor: een 5.2 FSI V10. Een motorblok met een onmiskenbaar karakteristiek gelui dat alleen een atmosferische V10 kan produceren.  

Audi RS
Play

Audi RS

De beelden spreken voor zich