Kopen incl. BTW

€ 31.207,-

Private leasen p/m v.a.

€ 459,-

Zakelijk leasen p/m v.a.

€ 488,-

Financieren p/m v.a.

€ 337,-

Audi A1 Sportback

De tweede generatie van de A1 Sportback heeft een volledig nieuw en karakteristiek design, daarbij geeft de A1 een knipoog naar de eerste Audi quattro. De A1 Sportback is niet alleen de sportiefste in zijn klasse, maar zet ook de maatstaf voor de rest in de klasse van compacte auto's; absolute topkwaliteit.

De Audi A1 Sportback is naar eigen wens te personaliseren. De keuze uit wel tien kleuren biedt daarbij al een uitgebreid aanbod, maar ook het dak kan indien gewenst in een contrasterende kleur uitgevoerd worden. Net als de spiegelkappen, dorpels, voorbumper en de linker en rechter onderrand aan de zijkant. Ook is de A1 Sportback van binnen volledig naar wens te personaliseren. 

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw eigen unieke Audi A1 Sportback in onze Audi vestigingen in Hengelo en Doetinchem.

De Audi A1 Allstreet is het cross-over broertje van de Audi A1 Sportback, ook deze is bij ons te bestellen.

Compleet uitgerust

De A1 Sportback is standaard al rijk uitgerust, met goede infotainment. Standaard zijn de volledig digitaal instrumentenpaneel en telefoonintegratie. Elke A1 Sportback wordt geleverd met navigatievoorbereiding, waardoor het geïntegreerde navigatiesysteem heel eenvoudig ook achteraf is te integreren. Daarnaast zijn USB-aansluitingen, zes luidsprekers, een microfoon in de dakconsole en DAB+ radio eveneens in de A1 Sportback te vinden.

U kunt hier verder de standaard uitrusting op de A1 Sportback bekijken en de brochure en prijslijsten voor alle mogelijke uitvoeringen, motoren, opties, pakketten en personalisatiemogelijkheden. 

Audi A1 Sportback in beeld

Onze Audi A1 voorraad

De A1 Sportback is standaard rijk uitgerust als Pro Line:

  • 3 spaaks multifunctioneel stuurwiel leder
  • Smartphone interface
  • Audi virtual cockpit
  • Cruise control
  • Licht- en regensensor
  • Volledig digitaal 10,25-inch instrumentenpaneel
  • MMI radio

Overige uitvoeringen

Over de Audi A1

De eerste generatie van de Audi A1 is eind 2009 gepresenteerd en kwam als productieversie in 2010 op de markt. De Audi A1 werd als instapmodel onder de Audi A3 gepositioneerd, en was enkel te verkrijgen als 3-deurs hatchback. De eerste generatie Audi A1 werd vooral gekenmerkt door de ronde vormgeving en de dakbogen welke in een andere kleur dan de rest van de carrosserie kon worden uitgevoerd. 

Audi A1 Sportback - sinds 2011

Eind 2011 werd ook de 5-deurs variant van de Audi A1 gepresenteerd: de Audi A1 Sportback. In 2008 werd de A1 Sportback concept al eens getoond, maar vanaf 2011 was deze ook daadwerkelijk leverbaar, en zie je de populariteit van de A1 Sportback terug in de verkoop- en productieaantallen t.o.v. de 3-deurs Audi A1. Waar de Audi A1 qua productieaantallen terugliep, bleef de Audi A1 Sportback ongekend populair. Niet vreemd dus dat de tweede generatie Audi A1 enkel als 5-deurs Sportback (& later ook als cross-over met de Citycarver) te verkrijgen is sinds de introductie in 2018.

De nieuwe generatie Audi A1 Sportback werd flink gewijzigd t.o.v. de eerste veel rondere generatie. De voorzijde is veel scherper en hoekiger gemaakt, met een o.a. een sleuf tussen de motorkap en de stoere grille: een verwijzing naar de Audi Sport Quattro. Waar bij de eerste generatie de dakbogen in een contrastrerende kleur geleverd kon worden, is dat bij de nieuwe generatie anders. Het dak kan van de A-stijl tot aan de spoiler aan de achterzijde in een contrastrerende kleur worden geleverd, maar bij deze generatie is de C-stijl gelijk aan de rest van de A1.