Audi modellen

Bekijk hier alle Audi modellen die wij leveren. Zoekt u een nieuwe of gebruikte Audi? Wij vinden de perfecte auto die bij u past. 

Bekijk het volledig elektrische gamma van Audi

De 100% elektrische Audi familie is van start gegaan met de populaire Audi e-tron, en met de e-tron Sportback is er al een sportieve variant te kiezen. Daarnaast hebben we de Q4 e-tron en Q4 Sportback  e-tron. Nog sportiever wordt het met de Audi e-tron GT.

Daarnaast zijn er nog vele conceptmodellen van Audi die een lust zijn voor de ogen, zoals de Audi A6 e-tron, de Q6 e-tron, de Q8 e-tron en de futuristische modellen skysphere en grandsphere.

Bekijk alle SUV's van Audi

Audi biedt u een ruime keuze in het SUV-segment. Van de compacte Audi Q2 (of de sportievere SQ2) tot de ruime Audi Q7 en Q8. Daartussen heeft u voldoende keuze tussen de Audi Q3, de sportief gelijnde Q3 Sportback , de elektrische Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron of de alleskunner van het Audi SUV-segment: de Audi Q5.

Ruime keuze aan plug-in hybrides

Ervaar het beste van twee werelden: een Audi plug-in hybride. Een hybride-auto beschikt over een verbrandingsmotor en een elektromotor, die op elkaar zijn afgestemd en als individuele krachtbron kunnen fungeren. De laatste tijd is het aanbod sterk gestegen, waardoor er gegarandeerd een model naar uw wens is.

Bekijk de compacte klasse van Audi

Kies in het compacte segment uit een unieke cross-over als de Audi A1 Citycarver, de tweede generatie Audi A1 Sportback of kies voor de alom geprezen Audi A3 Limousine, A3 Sportback of A3 Allstreet.

Een Audi Limousine: chique en stijlvol

De karakteristieke Audi Limousine familie. Binnen de Limousine modellen kan er gekozen worden tussen compacte en zakelijke luxe, de A3 Limousine of extra ruimte en gecombineerd met extra luxe en sportiviteit: kies dan uit de A4, A6, A7 Sportback of A8 Limousine.

De Avant: ultieme stationwagons van Audi

In dit segment is zeker voor iedereen keuze te maken. Van de al erg ruime Audi A4 Avant tot de ruimste stationwagon van Audi: de A6 Avant. En wilt u zeker zijn van een sportief en stoer uiterlijk gecombineerd met quattro vierwielaandrijving om u op elke ondergrond thuis te voelen? Ga voor de A4 Avant of A6 Avant allroad

De sportafdeling van Audi

Sportief rijden zit bij Audi in het bloed. De Audi R8 is de ultieme sportauto, maar u kunt uiteraard ook kiezen uit één van de vele RS modellen voor net dat beetje extra uitdaging, snelheid en rijplezier. 

De coupés van Audi

Binnen de coupés van Audi kunt u ook de hierboven genoemde A7 Sportback scharen. Maar daarnaast biedt Audi nog wat extra keuze, namelijk de Audi A5 Sportback, Audi A5 Coupé én de Audi TT Coupé. Een divers aanbod voor optimaal rijplezier.

Audi Cabrio's: ook hier ruime keuze

Bij ultiem rijplezier bent u bij Audi aan het juiste adres. De Audi Cabrio selectie staat garant voor optimaal rijplezier, weer of geen weer. Met de A3 Cabriolet, A5 Cabriolet of TT Roadster gaat u gegarandeerd genieten op de weg.